Sådan undgå man at få gult hår efter afblegning
Hår

Gult hår: Sådan undgår du gult skær efter afblegning

// Reklame – indlægget indeholder affiliate links //

Gult hår efter afblegning

Jeg tror det er de fleste her, der på et eller andet tidspunkt, har oplevet at få gult skær i håret efter afblegning. Uanset om det har været farvet hos frisøren eller derhjemme. Hvis du går fra en mørk hårfarve, og får håret afbleget, er det næsten umuligt at undgå det.

Jeg har derfor lavet en guide til hvordan du kan undgå, at få gult hår efter afblegning.

Silver shampoo fjerner gult hår

Hvis du har været så uheldig, at få gult skær i håret, eller at dit hår trækker varmt op efter afblegning, så er der håb forude. Du behøver ikke nødvendigvis gå til din frisør, for at få en toning i håret.

Mit hår trækker altid gyldent/varmt op, når jeg får det lysnet, og derfor er silver shampoo fast inventar hjemme hos mig.

Silver shampoo bliver din nye bedste ven, hvis du gerne vil fjerne det gule skær i håret. Det kan gøres forholdsvis billigt, og er ekstremt effektivt, hvis man køber den rigtige shampoo.

Silver shampoo giver håret et køligt skær, helt uden brug af hårfarve. Det betyder også, at du skal vedligeholde håret med shampooen, da det ikke er permanent. Det kølige/grå skær i håret går nemlig væk, når du har vasket dit hår et par gange.

Hvordan virker silverhampoo?

Silver shampoo har en blå/lilla farve, og det er derfor at shampooen kan fjerne det gule skær i håret. Du bruger silver shampoo, som var det en almindelig shampoo.

Hvis du har meget gult hår, skal du lade shampooen sidde længere i. Har du lyst hår, skal du passe på med at lade det side i for længe. Det handler i bund og grund om, at prøve sig frem.

Da mit hår ikke er helt blond, lader jeg oftest shampooen sidde i håret omkring 5-7 minutter. Det betyder altså, at hvis du har helt blondt hår, så skal det ikke sidde i ret længe, før man kan se resultater.

Sker det at du synes dit hår, har fået et lidt for blålilla skær, er der ingen grund til panik. Det går væk, efter du har vasket dit hår et par gange.

Skader det håret?

Silver shampoo kan godt være lidt hårdt for håret, hvis du bruger det ofte, eller lader det sidde i længe. Derfor er det en rigtig god idé, at bruge en fugtgivende kur en gang i mellem.

Da jeg selv har meget tørt hår, bruger jeg både en fugtgivende shampoo og conditioner. Derudover bruger jeg hårkur 1-2 gange om ugen. På den måde sørger jeg for at pleje håret, så det ikke tager lige så meget skade.

Sådan gør du:

Step-by-step

  • Først vasker du dit hår med silver shampoo.
  • Lad det virke i ca. 5 min (alt efter hvilket resultat du ønsker)
  • Derefter vasker du håret med en plejende shampoo, da det godt kan være lidt hårdt for håret.
  • Til sidst bruger du en conditioner, der passer til din hårtype. Da jeg selv har tørt og skadet hår, bruger jeg en conditioner der giver massere af fugt.

Jeg vil anbefale at du evt. tager handsker på, når du vasker dit hår med silver shampoo, da det kan farve huden på dine hænder.

Udvalg af silver shampoo

*Der tages forbehold for prisændringer.


Jeg håber at min guide til hvordan du undgår, at få gult hår efter afblegning var brugbar. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive en kommentar herunder <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *