Produkter med tea tree oil
Hudpleje

Australian Bodycare – så effektive er produkterne

// Reklame for Australian Bodycare – Indlægget indeholder affiliate links //

Tea Tree Oil australian bodycare
Tea Tree Oil australian bodycare

Jeg har nu testet produkterne i Body Serien fra Australian Bodycare. Hvis du er nysgerrig efter at finde ud af hvilken effekt produkterne med Tea Tree Oil har haft på min hud, så synes jeg du skal læse med her!

Hvilke egenskaber har Tea Tree Oil?

Tea Tree Oil har utroligt mange gode egenskaber på huden, og kan bruges mod mange forskellige hudproblemer og hudirritationer, og på hele kroppen, men også i håret og hovedbunden.

Tea Tree Oil kan anvendes mod:

  • Uren hud
  • Tør og irriteret hovedbund
  • Forkølelsessår
  • Svamp
  • Myggestik
  • Virker antibakteriel

Anvendelse af Tea Tree Oil

Tea Tree Oil er kun beregnet til udvortende brug på huden. Det kan både købes som en ren oile, men også hvor det er blandet i produkter, som de gør hos Australian Bodycare. Hvis man benytter sig af den rene oile, er det vigtigt, at den bliver fortyndet inden man bruger oilen på huden. Derudover skal man altid følge anvisningerne der følger med.

Body Serie fra Australian Bodycare

Australian Bodycare har lavet en produktserie der er beregnet til kroppen.

Body Serien består af:

Pris på Body Serie: 299,95 kr.

Derudover kan du også købe en pakke til eksfolering af kroppen.

Den eksfolierende Serie består af:

Pris på den eksfolierende serie: 329 kr.

Produkterne til kroppen kan også købes enkeltvis, hvis man ikke er interesseret i at købe dem alle sammen på én gang.

Australian Bodycare har også lavet en produktserie til ansigtet mod bumser og uren hud.

Produkterne med Tea Tree Oil:

Body cream Australian bodycare
Body scrub Australian bodycare
Body wash Australian bodycare
Body lotion Australian bodycare

Body Wash

En mild kropssæbe der gennem hovedingredienserne giver dig en ren hud uden bakterier på overfladen. Hovedingredienserne er Tea Tree Oil som fjerner bakterierne på huden, og glycerin der har en fugtgivende effekt på huden.

Sæben er ikke hård mod huden, og fjerner udelukkende snavs.

Den fåes både som 200 ml og 500 ml.

Body Creme

Den her creme er beregnet til ekstra tør og skadet hud. Den fungerer som en salgs SOS creme. Tea Tree Oil fjerner som bakterierne på huden, og gør derfor at huden heler bedre. En anden ingrediens der er i cremen er Troldnød, som hjælper til at lukker porerne i huden, og på den måde afhjælper huden til ikke at tørre ud.

Body Lotion

Efter man har brugt Body Wash i badet har huden brug for ekstra fugt. Den ekstra fugt får huden gennem body lotionen. Cremen er mild, og god mod sensitiv hud. Den forebygger huden, og gør at den ikke bliver tør og skadet.

Body Scrub

Scrubben indeholder sandeltræ-nøddeskaller og har en eksfolierende effekt på huden. Den fjerne døde hudceller og renser huden i dybden. På den måde slipper man for de urenheder der kan forekommer, hvis huden ikke bliver renset i dybden. Body Scrubben indeholder andre naturlige ingredienser, der giver fugt og pleje til huden.

Alle produkterne fra Australian Bodycare er uden parabener og dermatologisk testet

Test af Body Serien

Jeg har i mange år døjet med knopper på mine arme. Det er en almindelig godartet hudlidelse og hedder keratosis pillaris. Knopperne ligner egentlig små talgknopper, og kommer når der ophober sig døde hudceller i hudens hårsække. Knopperne bliver ofte værre om vinteren, og hvis man døjer med tør hud.

På nettet står der at knopperne bliver mindre, hvis man skrubber huden og giver den i masse fugt. Jeg har efterhånden brugt mange forskellige skrubbe og cremer, men synes ikke rigtig at jeg har opnået den effekt, jeg gerne ville have.

Tea Tree Oil har en masse gode egenskaber, og jeg har nu testet produkterne fra Australian Bodycare, for at se om de kunne hjælpe mig af med knopperne eller hvert fald mindske dem.

Effekten af produkterne med Tea Tree Oil

Jeg har i ca. 2-3 uger brugt Body Wash og Body Scrub hver gang jeg har været i bad, og efterfølgende Body Lotion. Allerede efter et par gange kunne jeg mærke, og se tydeligt forskel på de knopper jeg har på armene. De er slet ikke lige så tydelige længere, og jeg kan heller ikke mærke dem på samme måde. Derudover er min hud heller ikke lige så tør, som den plejer at være. Så alt i alt har min hud virkelig haft gavn af produkterne. Jeg kan 100 % anbefale dem, hvis du ligesom jeg døjer med tør hud, eller knopper på armene eller andre steder på kroppen!

Derudover har jeg brugt Body Creme til min hænder (jeg døjer med ufatteligt tørre hænder om vinteren), og steder hvor min hud er ekstra tør og skadet, og jeg synes faktisk at den har hjulpet. Når jeg bruger cremen på hånderne har jeg kun smurt overfladen af hånden, og ikke selve håndfladen, da den er lidt fedtet.


Hvis du har spørgsmål til produkterne eller andet til indlægget, er du velkommen til at skrive en kommentar nedenfor <3

Andre indlæg: Hår, Hudpleje og Beauty


Hvis du gerne vil støtte op omkring mit arbejde her på bloggen, så vil jeg sætte stor pris hvis du shopper gennem disse affiliate links:

Australian Bodycare ▪️ Billigparfume ▪️ Nicehair ▪️ Beautycos ▪️ Mecindo ▪️ Matas ▪️ Sanzi Beauty ▪️ Hairlust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *