Olaplex no. 3 hjemmebrug
Hår

Olaplex – mirakelkuren til kemisk skadet hår

// Reklame – Indlægget indeholde affiliate links //

Mit hår har efterhånden været udsat for utallige afblegninger. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange jeg egentlig har fået bleget eller farvet mit hår. De mange behandlinger har efterhånden sat sit præg på håret. Jeg har i forevejen krøllet hår, som har tendens til at se tørt ud hurtigt, så derfor er mit hår ekstra udsat, når det bliver farvet.

Hvad er Olaplex?

Olaplex har lavet en produktserie til det formål, at reparerer og styrke håret. Olaplex er baseret på en patenteret teknologi, som via et molekyle går ind og genskaber og sammenlinker salt- og svovlbindingerne i håret. Det gør at strukturen i håret bliver genskabt, og giver dig et sundt og styrket hår.

Virker Olaplex?

Produkterne fra Olaplex virker uden tvivl, og hvis man søger på Youtube, kan man finde videoer hvor det er bevist. Det bedste resultat opnåes, hvis man først får en behandling med no 1. og no. 2 hos frisøren. Derefter kan man med hjemmeplejeprodukterne vedligeholde håret og styrke det yderligere.

Det gode ved hjemmeplejeprodukterne fra Olaplex er, at de fungerer som selvstændigt produkter, men samtidig arbejder godt sammen. Det betyder, at man både kan se resultater, ved at bruge produkterne hver for sig, men også hvis man bruger dem sammen.

Olaplex behandling hos frisøren

Det var faktisk i forbindelse med en tur til frisøren, at jeg første gang blev introduceret til Olaplex. Der fik jeg nemlig en Olaplex behandling med No. 1 og No. 2 i forbindelse med farvning, og så købte jeg samtidig No. 3, som er lavet til hjemmebrug. Jeg må indrømme, at jeg faktisk har brugt Olaplex i mit hår on and off lige siden. I de perioder hvor jeg bruger det regelmæssigt, kan man tydeligt mærke forskel på mit hår.

Priser på Olaplexbehandling hos frisøren

De fleste frisører tilbyder, at man kan få en stand alone behandling med Olaplex. Det er rigtig god, hvis dit hår er meget skadet. Priserne varierer dig fra frisør til frisør, men en bandling koster mellem 300-500 kr. kan man godt regne med at det koster.

Olaplex produkterne:

Olaplex hjemmebrug no. 3
Olaplex shampoo no. 4
Olaplex Conditioner no. 5
Bond smoother no. 6
Bonding oil no. 7

Foto kredit: Nicehair.dk

Olaplex til hjemmebrug

No. 3 – Hair Perfector

No. 3 er en hjemmebehandling, der er lavet som en fortsættelse på salonbehandling med no. 1 og no. 2. Den kan også bruges selvom man ikke har fået salonbehandlingen. Kuren kan bruges en gange om ugen, og giver en intensiv behandling, hvor svovlbindingerne i håret bliver genskabt.

Håret skal helst være fri for stylingprodukter og silikone, så derfor anbefales der, at du skyller det inden du bruger kuren.

Kuren kommes i håndklædetørt hår, og virke i mindst 10 minutter, men hvis man har tid til det, så sid gerne længere tid med det, dog højst 30 minutter. Derefter vaskes håret med shampoo og conditioner.

No. 4 og No. 5 – Maintenance Shampoo & Conditioner

Ligesom kuren er alle produkterne fra Olaplex baseret på at re-linke svovlbindingerne i håret.

Shampooen og balsamen reparer og beskytter skadet hår, og spaltede spidser. De genopretter fugtbalancen, og giver dig et blødt og skinnende hår. Balsamen især giver ekstra pleje, og tilfører fugt til håret. Derudover beskytter shampooen og balsamen din hårfarve og er lavet til alle hårtyper.

De bruges hver gang du vasker hår, og kan ikke erstatte behandlingen man får ved No. 3.

No. 6 – Bond Smoother

Bond Smoother er en leave in creme, som blødgører håret. Den er beregnet til alle hårtyper ligesom seriens andre produkter. Leave in cremen styrker og plejer håret, samt forkorter føntørringstiden på håret. Til sidst eliminerer den kruset hår i op til 72 timer.

Bond Smoother er et stylingprodukt der både kan bruges i håndklædetørt hår eller tørt hår. Man bruger en lille mængde i håret, fra midten og ned til spidserne.

No. 7 – Bonding Oil

Olaplex har som det seneste lavet en oile, som fuldender deres serie. Den reparer, giver glans og styrker håret samtidig med at den har en varmbeskyttende effekt. Den kan anvendes i både håndklædetørt og tørt hår. Oilen er ekstremt drøj i brug!

Personlig anbefaling af Olaplex

Jeg har selv brugt no. 3, og jeg kan tydeligt mærke forskel på mit hår, når jeg har brugt den. Den største effekt har jeg helt sikkert fået i de perioder, hvor jeg har brugt Olaplex regelmæssigt. Jeg får et mere skinnende og blødt hår, og vigtigst for mig er at det ikke føles tørt eller ser slidt ud. Jeg bruger samtidig kosttilskud til håret, og andre hårprodukter til skadet hår, for at holde mit hår sundt og lækkert!

Glattet hår med olaplex hjemmekur

Indlægget her indeholder affiliate links fra: Beautycos.dk & Nicehair.dk

Andre indlæg: Hår, Hudpleje eller Beauty


Hvis du gerne vil støtte op omkring mit arbejde her på bloggen, så vil jeg sætte stor pris hvis du shopper gennem disse affiliate links:

Australian Bodycare ▪️ Billigparfume ▪️ Nicehair ▪️ Beautycos ▪️ Mecindo ▪️ Matas ▪️ Sanzi Beauty ▪️ Hairlust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *