Guide: farvning af bryn
Beauty

Guide: øjenbrynsfarve til hjemmebrug

// Reklame – indlægget indeholder affiliate links //

Her i denne periode hvor solen er fremme, og mange af os nyder solens stråler, oplever i nok, at jeres bryn bliver lysere og lysere. Jeg har i det sidste stykke tid virkelig nydt solen lidt ekstra, hvilket er resulteret i at mine bryn næsten er forsvundet.

Derfor tænkte jeg, at jeg gerne ville vise jer, hvordan man nemt kan farve sine bryn derhjemme, uden at det behøver koste en formue.

For at gøre det så nemt for jer som muligt, har jeg taget billeder af hvert step til øjenbrynsfarve step-by-step.

Øjenbrynsfarve derhjemme step-by-step

Jeg bruger øjenbrynsfarve fra BeautyLash. Den kan købes i Normal, og plejer ca. at give 70 kr. eller noget i den stil. Farven jeg bruger hedder ”mørkebrun”.

Før øjenbrynsfarve
Før farvning af bryn

Nuxe Micellar Cleansing Water
Step 1

øjenbrynsfarve
Step 2

Step 1: Rens dine bryn

Først skal du sørge for, at dine bryn er helt rene, og fri for make-up. Til det plejer jeg, enten at bruge vand eller Nuxe Micellar Cleansing Water .

Step 2: Colour Gel 1 påføres
Nu skal der påføres Colour Gel 1. Jeg bruger børsten der er med, og trykker en lille glat ud i bakken. I kan se størrelsen på billedet. Herefter putter jeg det på mine bryn, og lader det virke i 2 minutter.

Læs også: Mirakelprodukter mod tør hud fra Weleda

Step 3: Fjern Colour Gel 1
Efter 2 minutter fjerner jeg Colour Gel 1 med en tør vatrondel, og går videre til næste step.

Lad virke i 2 minutter
Step 3

Step 4

Step 4: Beskyt mod farve på huden
Inden jeg påfører Developer Gel, bruger jeg all-round cremen fra Skin Food serien fra Weleda. Cremen er rigtig god fordi den er meget fed, og så hjælper den til at farven ikke sætter sig udenfor brynene.

Step 5: Farvning af bryn
Nu påføres Developer Gel 2 på brynene. Jeg bruger den spidse pind, og sørger for at være meget præcis, med kun at påføre Developer Gel 2 på brynene. Lad det virke i 1 minut (jo længere farven sidder, jo mørkere bliver brynene) OBS. det ser nok meget voldsomt ud, men du skal ikke blive bange – det skal nok blive mere naturligt, når du har fjernet farven.

øjenbrynsfarve
Step 5
Virketid
Lad virke i 1 minut
Nuxe Micellar Cleansing Water
Step 6
Efter øjenbrynsfarve
Efter farvning af bryn

Step 6: Fjern farve på brynene

Efter 1 minut fjerner jeg farven. Her bruger jeg enten en renseserviet, eller Nuxe Micellar Cleansing Water ligesom tidligere. Jeg plejer lige at skrubbe lidt ekstra, så jeg er sikker på, at der ikke sidder noget overskydende farve tilbage på hårene.

Læs også: Har du overvejet at få eyelash extensions?

Før mig er det utroligt vigtigt, at jeg får et naturligt resultat, og det synes jeg virkelig man gør, hvis man følger denne guide, og bruger den samme øjenbrynsfarve, som jeg gør.


Jeg håber at du kunne bruge min guide til øjenbrynsfarve derhjemme. Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv en kommentar herunder, og så vil jeg besvare den hurtigst muligt <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *