Mine samlet favoritprodukter i marts måned
Beauty

Månedens favoritprodukter: Marts

// Reklame – Indlægget indeholder affiliate links //

Favoritprodukter

Marts måned er ved at lakke mod enden, og i den forbindelse har jeg samlet mine favoritprodukter fra denne måned. Marts måned har været meget speciel. Vi har for alvor mærket til konsekvenserne af Covid-19, og jeg tror alle kan nikkende genkendende til, at hverdagen er vendt fuldstændig op og ned.

På trods af den tid vi er i, og går i møde, synes jeg at det er vigtigt, at få det bedste ud af det, og forkæle sig selv mest muligt. Det er forhåbentlig snart overstået, så vi kan vende tilbage til den ”normale” hverdag.

I følgende afsnit vil jeg beskrive mine favoritprodukter her i marts, og hvorfor jeg har valgt dem til mine favoritter.

NAK Replends Leave-in Creme (nr. 1 af mine favoritprodukter)

Nr. 1 af mine favoritprodukter er blandt andet NAK Replends Leave-in Creme

Det her produkt er mit absolutte favoritprodukt indtil videre! Jeg har førhen været total afhængig af Uniq One All-in-one Treatment, men nu er det istedet den her leave-in creme fra NAK. Produktet er rigtig godt, hvis du har ødelagt hår, da det forsegler spidserne, og giver et kæmpe fugtboost. Cremen genopbygger håret og har UV filter.

Produktet kan både bruges i håndklædetørt eller tørt hår, og skal ikke skyldes ud. Jeg bruger det hver gang jeg har været i bad, så jeg nemmere kan rede mit hår. Håret bliver sindsygt blødt, og så dufter cremen bare virkelig godt. Jeg elsker virkelig den her leave-in creme, og jeg er ked af, at jeg ikke har opdaget den noget før!

NAK Replends Leave-in Creme kan købes her

Koster lige nu 129.95 hos Beautycos.dk

Scrunchies

Scrunchies fåes i utallige dejlige farve og mønstre. Det ser så fint ud, når man bruger de her scrunchies i håret, i stedet for en kedelig sort standard elastik. Det pifter dit hår op, også selvom det bare er samlet i en trist knold. Det er den perfekte accessory til dit hår, og efter min mening et must-have.

Hvis du ligger inde med nogle gamle stofrester, og elastiksnor kan du nemt lave din egen scrunchie.

Søstrene Grene har lavet en super god DIY til hvordan du laver din egen scrunchie:

Hvis du ikke tør/gider bevæge dig ud i at lave dem selv, kan de også købes på nettet – bl.a. her

MAC Studio Fix Fluid

MAC Studio Fix Fluid er et af mine favoritprodukter

Hvis du gerne vil have et naturligt look, så kan jeg klart anbefale denne foundation fra MAC Cosmetics. Helt klart også et af mine favoritprodukter! Den har en rigtig god dækkeevne, samtidig med at det stadig ser naturligt ud, og så er den virkelig holdbar. Konsistensen er let, og den er super nem at påføre.

Studio Fix Fluid er uden olie, så hvis du har tendens til skinnende t-zone hen af dagen, så er den her foundation rigtig god. Derudover har den en SPF 15, og beskytter med UVA og UVB stråler.

Den koster 269.95 kr. og kan købes hos Matas

Neglelak fra Depend

I takt med at foråret nærmer sig, får jeg lyst til at have lækre farver på mine negle. Derfor har jeg været ude, og købe nye neglelakker i super fine pastelfarver. Pastelfarver er forøvrigt mega trendy lige nu.

Jeg må indrømme, at det faktisk er lang tid siden jeg sidst har købt neglelakker, og det er egentlig også noget, som jeg ikke gider bruge alle mine penge på. Derfor sætter jeg stor pris på mærker, der laver neglelakker til overkommelige priser. I Matas har de et stort udvalg af neglelakker fra Depend i mange rigtig fine farver og nuancer.

Jeg er overrasket over hvor godt lakken holder i forhold til prisen, så derfor har de fortjent, at komme med på listen over mine favoritprodukter i denne måned.

Pris pr. stk. 29.95 kr. hos Matas

Du kan se hele deres udvalg her – måske jeg skulle udvide mit sortiment i næste måned med flere farver.

Lilla neglelak fra Depend
Lyseblå neglelak fra Depend
Lyserød neglelak fra Depend
Grøn neglelak fra Depend

Nuxe Huile Prodigieuse Riche

Den her olie fra Nuxe er fantastisk, hvis du har tør hud i ansigtet, eller andre steder på kroppen. Jeg har her i slutningen af marts måned virkelig døjet, med ekstremt tør ud omkring min mund. Og når jeg bruger olien under min ansigtscreme, har jeg ingen problemer. Jeg bruger også Huile Prodigiuse Riche om sommeren, hvis jeg har fået lidt for meget sol, og min hud trænger til ekstra fugt og pleje. Den er virkelig et mirakelmiddel, og helt klart et af mine favoritprodukter fra Nuxe.

Derudover dufter den virkelig også bare skønt, og endnu bedre så fedter den ikke!

Normalprisen hos Matas er 309.95 kr. for 100 ml.

Ansigtsolie fra Nuxe

Jeg håber at du fandt inspiration ved at læse indlægget om månedens favoritprodukter. Hvis du har nogen spørgsmål så skriv endelig en kommentar herunder <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *