leave-in produkt fra GHD
Hår

Test af leave in produkt fra GHD – Her er min vurdering:

// Reklame for myhair.dk //

Jeg glatter mit hår utroligt ofte, og derfor bliver mine spidser hurtigt slidte og spaltede. I den forbindelse har jeg testet et leave in produkt fra GHD der hedder GHD Advanced Split End Therapy. Jeg vil i dette indlæg dele min oplevelse med produktet, og fortælle hvordan man bruger det.

Hvad er et leave in produkt?

Et leave-in produkt er et produkt, som ikke skal skyldes ud. Der findes mange forskellige leave in produkter med forskellige egenskaber, men typisk hjælper produkterne til at styrke, pleje, og tilfører fugt til håret. GHD’s leave in produkt er til skadet hår, og hjælper til at pleje og beskytte håret mod yderligere skader. Det gør det, ved at lave en beskyttende hinde om hvert enkelt hårstrå. Produktet samler og lukker ødelagte hårfibre, reparerer spaltede spidser. Man får altså et stærkere hår, som ser mere glat og glansfuldt ud.

Hvordan bruger man produktet?

Sådan gør du:

  • Vask håret – Det anbefales, at man ikke afslutter hårvasken med conditioner, som normalt. Det er nemmere for produktet, at trænge ind i håret, hvis man ikke afslutter med conditioner.
  • Fordel ca. 10 ml af produktet i håret. Mængden varierer alt efter hvor tykt hår du har. Start med at fordele produktet i spidserne, og de områder, hvor håret er mest skadet.
  • Spray varmebeskyttelse i håret.
  • Føntør dit hår, så det er helt tørt – det er vigtigt at du altid føntørrer dit hår, da produktet aktiveres ved varme.
  • Som sidste step skal du glatte dit hår, for at forsegle produktet. Og wupti, så er dit hår blevet blødt og skinnende.

Produktet virker ikke på samme måde som et varmebeskyttende produkt, og derfor er det vigtigt, at du bruger varmebeskyttelse til håret, når leave-in produktet skal aktiveres i håret.

Her er en video, så du kan se hvordan du bruger produktet, hvis du er i tvivl.

OBS: produktet kan holde op til 10 hårvaske, men det anbefales at gøre det igen efter 5 hårvaske.

Læs også: Olaplex – mirakelkuren til kemisk skadet hår

Min vurdering af GHD’s leave in produkt:

Efter jeg har brugt leave in produktet, kan jeg tydeligt mærke forskel på mit hår. Det bliver silkeblødt, og man kan tydeligt se, at det skinner og ser utroligt sundt ud. Det er selvfølgelig lidt besværligt, at bruge produktet da håret både skal føntørres og glattes, men jeg synes virkelig at det er hele processen værd, for WOW man får lækkert hår af det. Jeg kan virkelig anbefale dig, at købe produktet, hvis du har skadet hår, og gerne vil pleje det. Du kan købe leave-in produktet her

Leave-in produkt fra GHD

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *