Vipper med vippeserum
Beauty

Få længere øjenvipper med vippeserum – se her

// Reklame – Indlægget indeholder affiliate links //

Komplet guide til valg af øjenvippeserum

Ønsker du ligesom jeg, at få lange, fyldige og flotte vipper? Jeg har selv brugt vippeserum, og jeg kan bekræfte at det altså virker!

Det kan dog være svært at finde ud af hvilken vippeserum, man skal vælge, da der efterhånden er kommet en masse forskellige mærker ud på markedet. Jeg har derfor lavet en oversigt over udvalgte mærker, og en personlige anbefaling til hvilken vippeserum jeg foretrækker.

Hvad er vippeserum?

Vipperserum bruges til at få længere og fyldigere vipper. Derudover plejer og styrker serum øjenvipperne. Serummet indeholder et aktivt stof, der går ind og stimulere væksten i vippernes hårsække. Det er derfor serummet får vipperne til at vokse sig lange og flotte.

Vippeserum blev udviklet i forbindelse med, at man fandt ud af at et lægemiddel mod grøn stær også havde en effekt på vipperne. Øjenvipperne begyndte nemlig at vokse, når patienterne brugte det pågældende lægemiddel. Derefter producerede man vippeserum til øjenvipperne og senere til øjenbrynene.

Læs også: Har du overvejet at få eyelash extensions?

Hvilke vippeserum er der på markedet?

M2 Beauté

M2 Beauté Eyelash Activating Serum er serum til øjenvipperne. Serummet får vipperne til at blive længere og fyldigere, hvis man bruger produktet regelmæssigt. Udover at produktet får vipperne til at vokse, så gør det samtidig vipperne mørkere. Tilligemed bidrager serummet også til at pleje vipperne. Produktet laves kun i en størrelse – 5 ml.

Man kan forvente at se resultater efter 6-8 uger, og for at se det endelige resultat kan der gå op til 16 uger.

Produktet skal bruges om aftenen efter afrens af make-up, og ligges på øjenlåget, på samme måde som en våd eyeliner.

M2 Beauté indeholder:

Norbimatoprost, Biotin (vitamin B7), Hylaronsyre, Prodew 500 og Hydroliseret glykosaminoglykan m.m.

Kan købes på Beautycos.dk lige nu til 589 kr.
Normalpris: 990 kr.

Revitalash

Revitalash Eyelash Conditioner er en serum til vipperne, som både styrker men også plejer dem. Ved brug af serummet opnåes stærke og fyldige vipper. Derudover bliver vipperne løftet, og mere buet at se på. Produktet kan købes i flere forskellige størrelser – 1 ml, 2 ml og 3,5 ml.

Resultaterne kan ses efter 3-8 uger.

Serummet skal påføres efter man har fjernet sin make-up om aftenen, og smøres med penslen på den øjenlåget langs vipperne.

Revitalash indeholder:

Biotinoyl Tripepdide-1, Biotin, ekstrakt af morgenfrue og ginseng m.m.

1 ml koster 249 kr. hos Beautycos.dk
Normalpris: 399 kr.

2 ml koster 498 kr. hos Billigvoks.dk
Normalpris: 669 kr.

3,5 ml koster 554 kr. hos Beautycos.dk
Normalpris: 889 kr.

Sanzi Beauty

Sanzi Beauty eyelash growth serum har samme formål som de andre serum. Den giver fyldigere, stærkere og længere vipper. Sanzi Beauty er et nyere brand, og har ikke været på markedet lige så længe som Revitalash og M2 Beauté, men det betyder ikke at deres serum er dårligere end de andre! Produktet laves i en størrelse – 5 ml.

Du kan forvente at se resultater efter 6-16 uger

Sanzi beauty har lavet en serum, som er fri for parabener og hormoner. Derudover er den vegansk certificeret.

Serummet bruges om aftenen, og det bedste resultat opnåes hvis dine vipper er fri for olier og make-up.

Sanzi Beauty indeholder:

Myristoyl Pentapeptide-17, Sodium Hyaluronate, ekstrakt af græskarkerne og rød solhat, Arginine og Dechloro Dehydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide. Læs mere her.

5 ml koster ca. 500 kr. hos Beautycos.dk

Nanolash vippeserum

Nanolash Eyelash Serum giver stærkere, tykkere, længere og mørkere øjenvipper. Produktet kan let smøres på vippekanten med den tynde pensel. Det gør at ingredienserne nemmere kan trænge ind i hårsækkene, og på den måde opnå det bedste resultat. Nanolash Eyelash Serum er udviklet til at pleje og nærer vipperne, så de forbliver sunde og stærke.

Man kan allerede se resultater efter 4 uger

Produktet anvendes når du har fjerne make-up og huden omkring øjnene er tør. Serummet ligges både på de øvre og nedre vipper, for at få det bedste resultat.

Nanolash indeholder:

Aqua, trifluoromethyl dechloro ethylprostenolamid, euphrasia officinalis ekstrakt, natriumklorid, denatureret sprit og benzalkoniumklorid. Læs mere her

3 ml koster 269 kr. hos Nicehair.dk

Virker vippeserum?

Der er ingen tvivl om at vippeserum virker. Det der kan variere fra mærke til mærke er, hvor effektiv produktet er, og hvor længe der skal gå før man kan se resultater. Af dem jeg har prøvet har det klart været M2 Beauté Eyelash Activating Serum, hvor jeg har opnået de bedste resultater, på kortest tid. Min erfaring er at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Derfor vil jeg anbefale, at man ikke går ud, og køber den billigste, man kan finde på markedet. De mærker jeg har skrevet om i mit indlæg, er produkter jeg med sikkerhed ved virker!

M2 vippeserum

Jeg har selv prøvet M2 vippeserum, og det er nok den mest effektive vippeserum jeg har prøvet. Det er helt vildt, hvor godt den virker. Den er selvfølgelig lidt dyr, men den er virkelig alle penge værd, hvis jeg selv skulle sige det!

Har du nogle spørgsmål, så er du velkommen til at skrive en kommentar herunder <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *