Produkter til krøllet hår
Hår

Krøllet hår: Guide til at fremhæve krøllerne

// Reklame for hair247.dk //

Jeg er så heldig, at jeg fra naturens side har krøllet hår, men jeg har desværre ikke altid været særlig god til at bruge mine krøller. Jeg tror de fleste, der har krøller ville ønske, at de havde glat hår, og omvendt. I rigtig mange år har jeg derfor hadet mine krøller, og brugt ufatteligt mange timer på at glatte mit hår. Det har i perioder resulteret i tørt og skadet hår, så nu synes jeg det er på tide, at jeg begynder at sætte pris på mit krøllet hår.

Jeg har i samarbejde med hair247.dk, fået mulighed for at teste nogle stylingprodukter, som kan bruges til at fremhæve og pleje krøllet hår. Er du nysgerrig efter, at finde ud af hvordan og hvilke produkter jeg bruger, så håber jeg at du vil læse med her <3

Innersense Organic Beauty

De produkter som jeg har testet, er fra brandet Innersense Organic Beauty. Det var ikke et brand, som jeg havde hørt om før, så derfor har jeg været ekstra spændt på at produkterne.

Innersense Organic Beauty er et brand, som har fokus på renhed. Produkterne indeholder derfor ingen kemikalier eller ingredienser, som er kan være med til at skade dit hår. Alle produkterne er økologiske, uden parabener og sulfater. Derudover er produkterne crulety free, hvilket betyder, at de ikke er testet på dyr.

Brandet tilbyder en lang række forskellige produkter med egenskaber, der er tilpasset ethvert behov.

Krøllet hår stylet med produkter fra Innersense Organic Beauty

Produkter til krøllet hår

Til at pleje og style mine krøller, har jeg brugt følgende produkter:

Sweet Spirit Leave-in Conditioner

De fleste der har krøller kan nok godt genkende, at håret hurtigt bliver tørt, og virkelig har brug for en masse fugt. Mit hår bliver ufatteligt hurtigt tørt at se på. Det er både fordi jeg har krøllet hår, men også fordi jeg ofte farver mit hår, og bruger stylingredskaber med varme.

Derfor er Sweet Spirit Leave-in Conditioner særligt god, da den giver håret en masse fugt og pleje. Det er en spraybalsam, som ikke skal skyldes ud, og så gør den også håret nemmere, at rede ud efter du har været i bad. Den indeholder ingredienser, som plejer håret, og bevarer fylden og volumen, så det ikke bliver fladt og tungt at se på.

Anvendelse:

 • Spray produktet i nyvasket fugtigt hår
 • Red håret igennem
 • Style derefter håret som ønsket
 • Kan også anvendes i tørt hår til at genopfriske håret

Læs også: Sådan undgår du at få fedtet hår

Quiet Calm Curl Control til krøllet hår

Quiet Calm Curl Control er en stylinglotion til krøllet hår, som hjælper til at definerer dine krøller, og give dem form.

Lotionen giver håret en masse fugt, også samler den håret, så krøllerne virkelig kommer frem. Hvis man bruger en passende mængde bliver håret hverken fedtet, eller tungt at se på. Det er virkelig en lækker curl lotion sammenlignet med andre produkter, som jeg har benyttet med samme egenskaber. Produktet indeholder blandt andet sheasmør, risklidolie og rooibos te, der har en fugtgivende og blødgørende effekt på håret.

Anvendelse:

 • Fordel produktet i håndklæde tørt hår
 • Sørg for at produktet bliver ”krammet” ind i håret
 • Brug en diffuser til at føntørrer håret med (det giver krøllerne mere form) eller lad håret lufttørrer.

Harmonic Treatment Oil

Harmonic Treatment Oil bruges som en hovedbundsbehandling. Olien indeholder både vitaminer, mineraler, proteiner og antioxidanter. Den er ekstremt fugtgivende, og tilføre en masse næring til hovedbunden.

Anvendelse:

 • Fordel olien i fugtigt hår inden hårvask
 • Masser olien godt ind i hovedbunden
 • Lad det virke i 10-15 min.
 • Vask derefter håret med shampoo
 • Afslut med conditioner

Olien kan også bruges i tørt hår til dine spidser

Obs. Harmonic Treatment Oil er meget drøj

Læs også: Fødevarer der giver dig sundt og lækkert hår

Hair Love Prep Spray

Hair Love Prep Spray er en spray, der forbereder håret på styling. Sprayen er med til at give den maksimale virkning af stylingprodukterne. Den indeholder baobab- og angelicarod, som beskytter håret mod frie radikaler, UV-stråler og styling med varmeredskaber som fx. glattejern eller føntørrer.

Anvendelse:

 • Red håret igennem
 • Spray produktet ind i håndklæde tørt hår
 • Style som ønsket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *