KlubKlub logo billede
Hår

Køb dine beautyprodukter hos KlubKlub.dk

Er du en af dem, der har toiletskabet fyldt med beautyprodukter i alverdens forskellige brands og typer? Elsker du at spare penge, når du handler på nettet, så tror jeg, at et medlemskab hos KlubKlub er lige noget for dig!

Jeg har lavet indlægget her til dig, som ikke ved hvad KlubKlub er, og ikke kender til de lækre fordele, der er ved at være medlem hos dem.

Læs med her!

Hvad er KlubKlub?

KlubKlub blev etableret i 2016, og er en dansk virksomhed beliggende i Odense SØ. Produkterne de sælger bliver købt hjem fra lande i hele EU i store partier, og derfor er det muligt for dem at sætte prisen helt i bund.

Hos KlubKlub kan du blive medlem, og spare op til 90 %, når du handler på hjemmesiden. På hjemmesiden kan man købe alt fra make-up, personlig pleje, hårprodukter, parfume, husholdningsprodukter til helsekost og meget meget mere.

Shop populære brands som Maria Nila, Olaplex, Revitalash, Clean parfume og mange andre.

Klubklub medlemskab

Et medlemskab hos KlubKlub koster 89 kr. pr. måned. Når du er medlem kan du køber produkterne til en langt billigere pris. Så hvis du ofte handler skønhedsprodukter på nettet til dig selv, eller for andre er beløbet hurtig tjent hjem.

Læs også: Test af leave in produkt fra GHD – Her er min vurdering

Første måned får du gratis, og derefter bliver medlemskabet automatisk forlænget, men du kan til hver en tid opsige abonnementet, hvis du ikke længere vil være medlem.

Læs mere om KlubKlub betingelser her:

Med et medlemskab får du:

 • Gratis levering
 • Optil 90 % i rabat
 • Hurtig levering (1-2 hverdage)
 • 30 dages returret
 • 100 % ægte produkter
 • Klubdeals

Klubdeals – hvad er det?

En helt ny del af at være medlem, er at man udover rabat, også får mulighed for at benytte sig af klubdeals. Det kan blandt andet være deals i forbindelse med koncertoplevelser, familieudflugter eller madoplevelser.

Hvis man er et aktivt KlubKlub medlem, har man automatisk adgang til de gældende deals. Lige nu tilbyder de hungry rabatkode på -15 % på alle hungry.dk ordre, -50 % i oprettelse hos Verisure eller 45 dages gratis medlemskab hos Nextory og meget mere.

Er du logget ind på kan du se de forskellige klubdeals.

Læs også: Forkæl din hovedbund med scrub til hovedbunden

Mine favoritprodukter fra KlubKlub

 1. Ecooking peel maske
 2. Olaplex 3
 3. Kerastase hårkur
 4. Elizabeth Arden sunflowers lotion
 5. Maria Nila argan olie
 6. Nuxe olie
 7. Hårklemme fra Everneed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *