Julegaver
Beauty

Inspiration til årets julegaver

// Reklame – Indlægget indeholder affiliate links //

Julegaver 2019

Jeg står i det samme dilemma hvert år, når årets julegaver til købes. Jeg ved aldrig hvad jeg skal købe. Har du det på samme måde som jeg, så håber jeg at dette indlæg, kan hjælpe dig til at komme nemmere igennem julegaverne i år.

Først og fremmest ender jeg altid med at købe de julegaver jeg skal give i sidste øjeblik hvis jeg skal ud i butikkerne, så derfor er jeg blevet fan af at købe dem på nettet. På den måde spare jeg både tid, og jeg slipper for at skulle i 100 forskellige butikker, for at finde lige præcis den julegave jeg er ude efter. Det ville selvfølgelig være meget hyggeligere at tage ud og købe julegaverne, så man virkelig kommer i julestemning, men det er altså bare meget nemmere at købe dem på nettet.

Hvis du ikke har købt dine julegaver endnu, så er det black friday d. 29/11. Den dag vil det da være oplagt at få klaret nogle af julegaverne, så du samtidig har mulighed for at spare lidt penge, eller måske give en større gave end du plejer!

Mange hjemmesider er allerede nu begyndt at have tilbud og kampagner i forbindelse med black friday.

Herunder har jeg forsøgt at give dig lidt inspiration, til hvad du kan købe til årets julegaver til dem du holder af. Julegaveideerne er delt op alt efter hvilket budget du har, og om det er til ham eller hende.


Julegaver til hende:

Budget på 50-300 kr.

Calvin klein women
Julegaver clinique
Uniq One
Julegaver Australian Bodycare
Julegaver Miqura

Calvin Klein Women 30 ml:
Jeg har selv Calvin Klein Women parfumen, og jeg elsker den virkelig. Den har en dejlig frisk duft, også er den ikke for tung. Derudover synes jeg at den har en god pris i forhold til en masse andre parfumer.
Pris: 245 kr. hos Billigparfume.dk

Clinique Power Lashes Kit:
Denne gaveæske er perfekt til dem der godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Æsken her indeholder: Clinique Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate 5 ml, Clinique Lash Power Mascara Long-Wearing Formula Black, Clinique Quickliner For Eyes Intense Chocolate. Produkterne er en øjencreme der giver fugt, en mascara der giver dig smukke og lange vipper i op til 24 timer, og til sidst en eyeliner i en brun farve.
Pris: 195 kr. hos Nicehair.dk

Revlon Uniq One:
Sættet her indeholder en hårmaske og en leave-in spray fra Revlon. Uniq One er kendt for at have 10 forskellige egenskaber: reparerer skadet hår, modvirker krus og giver glans, varmebeskyttende, gør håret blødt, beskytter din hårfarve med UVA og UVB filter, gør dit hår nemmere at børste, udfriserer håret, giver en holdbar frisure, forebygger spaltede spidser og giver volumen.
Jeg er blevet afhængig er den, og bruger den hver gang, efter jeg har været i bad. Mit hår har altid været svært at rede ud, men nu er det intet problem.
Pris: 149 kr. hos Billigparfume.dk

Australian Bodycare Body Serie:
Serien fra Australian Bodycare består af en mild body wash 200 ml, en Body Lotion 200 ml og en plejende creme til tør og skadet hud. Produkterne er ideelle til tør hud og andre små hudproblemer. Australian Bodycare produkterne har Tea Tree Oil, som hovedingrediens og er uden parabener – Læs mere her.
Pris: 299 kr. hos Australian-bodycare.dk

Miqura Spa Kit:
Denne gave er til kvinden, der har en travl hverdag og virkelig trænger til en omgang forkælelse fra top til tå. Æsken indeholder nemlig: 1 Bubble Facial Cleansing Sheet Mask, 1 Anti Blemish Pore Refining Coconut Face Mask, 1 Lip Mask, 1 Eye Mask, 1 Foot Mask, 1 Hand Mask og 1 Hair Steam Mask. Perfekt til en skøn afslappende dag derhjemme.
Pris: 89 kr. hos Nicehair.dk

Budget på 300-550 kr.

Maria Nila structure
Julegaver M2 Beauté
Julegaver Olaplex
Julegaver Rudolph care gaveæske
GHD føntørrer

Maria Nila Structure Repair Gaveæske:
Gaveæsken fra Maria Nila indeholder en Shampoo 350 ml, conditoner 350 ml og en håndcreme på 300 ml. Serien hedder Structure Repair, og er beregnet til ødelagt og skadet hår, der er kemiske behandlet ved farvning eller lignende. Produkterne giver håret en masse fugt og genopbygger strukturen i håret, så det bliver blødt og glansfuldt at se på igen.
Det gode ved mærket er at det er vegansk, uden parabener og sulfater.
Pris: 359 kr. hos Billigparfume.dk

M2 Beauté:
Alle kvinder vil gerne have flotte lange øjenvipper. M2 Beauté er en vippeserum, som gør dine vipper længere, mere fyldige og stærke. Produktet indeholder nogle aktive ingredienser, som gør at vipperne vokser. Man kan se resultater efter 6-8 uger. Jeg har selv prøvet denne vippeserum, og jeg lover dig for at den virker.
Pris: 515 kr. hos Nicehair.dk

Olaplex gaveæske:
Olapex er virkelig Guds gave til kvinder og deres hår. Jeg har længe brugt Olapex perfector NO. 3, som er en hårkur. Nu har olaplex udvidet deres serie med en shampoo NO.4 og conditioner NO.5, og jeg er sikker på at de er mindst lige så lækre som NO.3. Produkterne giver håret utroligt meget fugt, og er fyldt med ingredienser, som er med til at give dig et sundt og stærkt hår.
Pris: 399 kr. hos Nicehair.dk

Rudolph Care Gaveæske:
Andreas Rudolph laver så mange lækre produkter, og måske kender du mærket fra a-hint-of-summer, som hun også har lavet. Gaveæsken her indeholder en Roll-on Deo, der modvirker lugt og er god mod sart hud, en body lotion, en sæbe der ikke udtører kroppen og til sidst en lækker håndcreme til tørre hænder.
Pris: 499,95 kr. hos Matas.dk

GHD Føntørrer:
Vi kender allerede ghd fra deres sindsygt gode glattejern. Nu har de lavet en føntørrer i rejsestørrelse, som en limited edition med justerbar og universal strømspændning på 120-240V. På den måde kan den bruges, når du er på eventyr rundt i verden. Den har 2 forskellige hastigheder, kold luft funktion og et mundstykke der kan tages af og på efter behov.
Pris: 449,25 kr. hos Nicehair.dk


Julegaver til ham:

Budget på 50-300 kr.


Julegaver mates face care
gillette barberskraber
julegaver bull dog
Calvin klein CK One
julegaver skægolie

Matas Men Face Care:
Denne gaveæske er ideel til de mænd, som ikke har nogle præferencer til brands og pris når der gælder hudpleje. Matas har lavet en super lækker kombination af en skrub, ansigtsvask og en creme til ansigtet. Produkterne er uden parfume, og derfor rigtig god til sensitiv hud.
Pris: 169,95 kr. hos Matas.dk

Gillette Fusion5 ProGlide:
Gaveæsken fra Gillette er en limited edition. Den indeholder en ProGlide barberskraber med en holder til skraberen. barberskraberen passer til Fusion5 barberblade, så det er muligt for ham at købe nye når det trænger, også selvom det er en limited edition.
Pris: 149,95 kr. hos Matas.dk

Bulldog Original Expert Shave Set:
Gaveæskeen indeholder alt det en mand, skal bruge til en lækker barbering af skægget. Sættet består af Bulldog Original Shave Gel, som gør barberingen nemmere. En barberskraber i bambus og Bulldog Original Moisturizer, som er en creme der giver fugt til ansigtet efter barbering. Gaveæsken er klart til de mænd der elsker at gøre lidt mere ud af deres barbering.
Pris: 279,95 kr. hos Matas.dk

Calvin Klein Gaveæske:
Calvin Klein laver super gode parfumer til en fin pris. Gaveæsken fra Calvin Klein indeholder en parfume 15 ml og en deodorant 150 ml fra serien CK One. Jeg er sikker på at det vil være en sikker vinder.
Pris: 219,95 hos Matas.dk

L’oreal BarberClub Long Beard & Skin Oil:
Olien her er perfekt hvis du kender en der har langt skæg. Den går nemlig ind og plejer skægget, samtidig med at den er god for huden. Skægget bliver lækkert og sundt at se på.
Pris: 99 kr. hos Billigparfume.dk

Budget på 300-550 kr.


Julegaver remington
Julegaver YSL
Julegaver biotherm
American crew wax
Diesel only the brave Matas.dk

Remington MB4110 Skægtrimmer:
En skægtrimmer må være en stensikker favorit hos de fleste mænd. Den kan indstilles i forskellige niveauer (0,4-5,5 mm) alt efter behov, og har en brugstid på op til 40 minutter. Derudover er den super nem at bruge.
Pris: 349,95 kr. hos Matas.dk

YSL Parfume:
Yves Saint Laurent laver nogle virkelig gode parfumer til mænd, som har en lang holdbarhed. Duften er både krydret og blød på samme tid. Jeg har flere gange købt parfumer fra dette mærke til min far både i julegave og fødselsdagsgave.
Pris: 459 kr. hos Nicehair.dk

Biotherm Youth Serum:
Gaven her er i den lidt dyrere prisklasse, og er til de mænd i alderen 40+, som går op i hudpleje og udseende. Serumet fungerer som et anti-age produkt. Den reducere fine linjer, og giver huden et boost, så gløden kommer tilbage.
Pris: 499 kr. hos Nicehair.dk

American Crew Wax:
De fleste mænd og drenge bruger voks i deres hår. På Nicehair’s hjemmeside, kan man vælge en pakke med 4 forskellige vokse til håret. Det gode ved konceptet er, at du kan vælge 4 af den samme slags, men du kan også blande med de forskellige varianter af voks fra American Crew.
Pris for 4×85 gr.: 339 kr. hos Nicehair.dk

Diesel parfume gaveæske:
Diesel Only The Brave One gaveæsken indeholder en parfume på 35 ml og en Deo Stick 75 ml. Parfumen dufter mandigt, let og frisk på samme tid. Min kæreste bruger den selv. Den er virkelig god – synes jeg hvert fald.
Pris: 319,95 kr. hos Matas.dk

Der tages forbehold for løbende prisændringer.


Jeg håber at indlægget hjalp dig til at finde ud af, hvad du skal give i julegaver i år, eller at du hvert fald har fundet lidt inspiration, til hvad du kan give <3

Indlægget indeholder billeder og affiliate links fra Nicehair.dk, Matas.dk og Billigparfume.dk


Hvis du gerne vil støtte op omkring mit arbejde her på bloggen, så vil jeg sætte stor pris hvis du shopper gennem disse affiliate links:

Australian Bodycare ▪️ Billigparfume ▪️ Nicehair ▪️ Beautycos ▪️ Mecindo ▪️ Matas ▪️ Sanzi Beauty ▪️ Hairlust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *