Hudplejeprodukter til kombineret hud
Hudpleje

Koreanske hudplejeprodukter til kombineret hud

// Reklame for Myskin.dk //

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Myskin.dk – Myskin.dk er en dansk webshop som sælger koreanske hudplejeprodukter.

Som noget helt nyt for mig, har jeg valgt at afprøve koreanske hudplejeprodukter. Der har været utroligt spændende for mig, at prøve produkter, som jeg overhovedet ikke havde noget kendskab til, inden jeg afprøvede dem.

Da jeg selv har kombineret hud, så har jeg valgt hudplejeprodukter til kombineret hud, for at få den bedste oplevelse, og det bedste udbytte af produkterne.

Hvad kendetegner kombineret hud?

Kombineret hud er som navnet også ligger op til – en kombination af to hudtyper. Det betyder at man ofte har tendens til tør og sart hud på kinderne, og fedtet og uren hud i t-zonen. T-zonen er kendetegnet ved panden, næsen og hagen. Det er disse områder, som hen ad dagen bliver skinnende, og det er også her man kan opleve at få bumser, hudorme og generelt bare urenheder.

Hudplejeprodukter til kombineret hud

Et krav når jeg vælger hudplejeprodukter er, at det er hudplejeprodukter til kombineret hud. Herunder vil jeg lave en beskrivelse af de forskellige koreanske hudplejeprodukter jeg har testet, og hvilke egenskaber de har, så du nemt kan få et overblik over dem, og hvordan de skal bruges.

Step-by-step af hudplejeprodukter til kombineret hud

Personligt elsker jeg at bruge tid på min hudpleje, så derfor har jeg valgt at bruge fire hudplejeprodukter til kombineret hud. Det vigtigste er dog, at man sørger for at rense huden både morgen og aften, og give huden fugt i form af en dag- og natcreme, så er man godt på vej.

Læs også: Forkæl din hovedbund med scrub til hovedbunden

Til de dage hvor man gerne vil gøre lidt ekstra ud af sin hudpleje, kan man benytte sig af forskellige sheet masker, som jeg vil linke til her. Der er en masse masker, som har forskellige egenskaber alt efter hudtype og behov.

Step 1:

Først starter jeg med at rense min hud fri for snavs og urenheder. Til det bruger jeg Cosrx – Low pH Good Morning Cleanser. Det er en ansigtsrens, der renser huden skånsom og effektivt. Den indeholder blandt andet tea tree oile, som er kendt for at være rigtig god mod urenheder i huden.

Den bruger jeg både morgen og aften. Jeg plejer lige at gøre huden lidt våd og derefter smøre jeg produktet ud i ansigtet, så det begynder at skumme – og så vasker jeg det af.

Step 2:

Når min hud er tør, bruger jeg Cosrx BHA Blackhead Power Liquid. Den indeholder 4 % naturlig BHA, som bidrager til en kemisk peeling i huden. Den hjælper mig med at bekæmpe mine tilstoppede porer, fjerner døde hudceller og overskydende talg. Derudover forbygger den hudorme – vi kæmper alle sammen med hudorme omkring næsen. Så her er produktet, der kan hjælpe dig i kampen mod dem.

Produktet her bruger jeg både morgen og aften. Da det er lidt flydende, plejer jeg at putte produktet på en vatrondel, og derefter i ansigtet – så er det nemmere at styre. HUSK at bruge solcreme, hvis du bruger den om dagen.

Step 3:

Herefter bruger jeg Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Den består af 96 % sneglesekretionsfiltrat (ja, det lyder lidt underligt), men det hjælper til at reparere, og forbedre elasticiteten i huden. Faktisk så indeholder snegleslim hyaluronsyre, som er kendt for at tilføre fugt til huden. Derudover indeholder produktet også andre næringsstoffer, som virker forebyggende mod aldringstegn, pigmentfejl, akne-ar og som forbedre hudens elasticitet.

Jeg bruger dette produkt morgen og aften, og jeg er virkelig imponeret over hvor god en effekt min hud har haft. Mens jeg har brugt produktet, kan jeg tydeligt mærke forskel på fugtniveauet i min hud. Derudover synes jeg heller ikke min hud fedter lige så meget i løbet af dagen længere.

Step 4:

Som sidste step med de her koreanske hudplejeprodukter, bruger jeg en fugtighedscreme. Den jeg bruger er Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream. Det er nok den bedste ansigtscreme jeg nogen sinde har prøvet. Den tilfører virkelig meget fugt til huden, og den har en skøn konsistens. Derudover indeholder den B5 vitamin, som fungerer anti-inflammatorisk mod betændelse, og vedligeholder fugtbalancen i huden.

Jeg bruger den både som dag- og natcreme, hvilket fungere rigtig fint for mig!


Jeg er virkelig overrasket over de her koreanske hudplejeprodukter til kombineret hud. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente af produkterne i og med, at jeg aldrig har prøvet koreanske hudplejeprodukter før. De kan virkelig anbefales, og jeg har vitterligt intet negativt, at sige om dem – Jeg er virkelig imponeret, og meget positivt overrasket!

Hudplejeprodukter til kombineret hud

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *