Sanzi Beauty hudplejeserie
Hudpleje

Hudpleje til den travle hverdag med Sanzi Beauty

// Reklame for Sanzi Beauty – Indlægget indeholder affiliate links //

Kender du det, med at man glemmer eller helt dropper den daglige hudpleje, enten fordi man ikke orker eller fordi at man har fået en ide om, at opskriften til flot og lækker hud kun kan opnåes med et hav af forskellige hudplejeprodukter?

Bukket af evighedsblomster

Hudpleje med Sanzi Beauty

Sanzi Beauty er en dansk virksomhed, som går op i at producere skønhedsprodukter af høj kvalitet. De er særligt kendt for deres øjenvippeserum, men sælger også andre skønhedsprodukter. Deres produkter kan både købes via deres egen hjemmeside, men også hos mange forskellige forhandlere rundt omkring i Danmark.

Sanzi Beauty har lavet en super lækker hudplejeserie, der består af tre simple produkter, som er et bevis på, at flot hud godt kan opnåes gennem få produkter og nem hudpleje.

Hudplejeserien har jeg fået mulighed for at teste, og det vil jeg gerne dele med jer i dette indlæg.

Forbyggende anti-aging hudpleje

Cleansing foam sanzi beauty hudpleje
Anti-aging serum fra Sanzi Beauty hudpleje
Anti-aging face cream fra sanzi beauty hudpleje

Step 1: Soft Cleansing Foam

Soft Cleansing Foam er en mild og effektiv skum der renser huden. Den fjerner fedt, snavs og urenheder på huden. Den skal bruges 2 gange om dagen, morgen og aften. På den måde forebygger man tilstoppede porer. Soft Cleansing Foam er fyldt med antioxidanter og vitaminer, der har en positiv effekt på huden, som fx at fjerne urenheder, og øge cellefornyelsen i huden.

Step 2: Anti-aging Lifting Serum

Anti-aging Lifting Serum giver en dybdegående pleje af huden. Huden bliver opstrammet, samtidig med at serummen trænger dybt ind i huden, og giver pleje og fugt. Serummen indeholder antioxidanter, som har en beskyttende effekt. Den skal bruges morgen og aften, og før Anti-aging Face Cream.

Step 3: Anti-aging Face Cream

Fælles for alle tre produkter er at de er rige på antioxidanter, som beskytter mod frie radikaler, som fx luftforurening. Derudover indeholder ansigtscremen peptider og vitaminer, som hjælper til at reducere fine linjer, mindsker porer og har en udglattende effekt på huden. Anti-aging Face Cream skal bruges både morgen og aften. For at opnå det bedste resultat vil jeg anbefale, at du bruger alle tre produkter i din hudplejerutine.

Hudplejeprodukterne er egnet til alle hudtyper.

Her kan du købe hudplejeserien fra Sanzi Beauty

3 trins guide til hudpleje

Lisbeth Østergaard har i samarbejde med Sanzi Beauty lavet en youtube film, hvor hun viser hvordan hudplejeserien anvendes trin for trin.

Test af hudplejeprodukterne

Jeg har nu afprøvet produkterne fra Sanzi Beauty, og overordnet vil jeg sige at de er super lækre. For det første er jeg helt vild med emballagen, den er så flot og rigtig piget i de lyserøde toner. Derudover har produkterne en rigtig god størrelse.

Soft Cleansing Foam som er en renseskum. Den er dejlig blød og mild mod huden. Den har en blid duft, og er nem at skylde af, hvilket jeg synes er rigtig rart

Jeg har personligt haft det lidt svært med at bruge serum, da jeg tit har haft en følelse af, at huden enten bliver fedtet eller klistret. Den her serum er dejlig tynd, og har en kølende effekt på huden. Derudover synes jeg ikke den efterlader min hud fedtet. Når jeg har påført Anti-aging lifting Serum bruger jeg min jade roller, så serummen virkelig får lov til at trænge ind i huden.

Afslutningsvis er jeg meget positiv over ansigtscremen, Anti-aging Face Cream. Når jeg bruger den, har jeg virkelig en følelse af at min hud bliver fugtet igennem, og cremen trænger hurtigt ind i huden, hvilket jeg personligt synes er en vigtig egenskab. Der er ikke noget værre end en ansigtscreme, hvor det føles som om, at den ligger sig ovenpå huden.

3 trinsserien er nem og overskuelig, og så er det mega fedt, at man kan bruge produkterne både morgen og aften.

Det gode ved produkterne er også, at de er fri for parabener, og uden tilsat parfume.


Tak fordi du læste med, og skriv endelig en kommentar herunder, hvis du har nogen spørgsmål til produkterne eller andet <3

Indlægget indeholder affiliate links fra Sanzi Beauty

Andre indlæg: Hår, Hud eller Beauty


Hvis du gerne vil støtte op omkring mit arbejde her på bloggen, så vil jeg sætte stor pris hvis du shopper gennem disse affiliate links:

Australian Bodycare ▪️ Billigparfume ▪️ Nicehair ▪️ Beautycos ▪️ Mecindo ▪️ Matas ▪️ Sanzi Beauty ▪️ Hairlust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *