Hårprodukter fra Rosted
Hår

Hårprodukter fra Rosted er min SOS her til vinter

// Reklame for shoprosted.dk – indlægget indeholder affiliate links //

Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker simpelthen at forkæle mit hår med lækre hårprodukter. Som jeg har skrevet før, bliver mit hår hurtigt tørt og skadet at se på, fordi jeg fra naturens side har både krøller og kruset hår, derudover bruger jeg tit glattejern i mit hår. Det betyder også at jeg er nød til at pleje mit hår ekstra meget!

Jeg nyder heldigvis at gå derhjemme og forkæle mig selv med kur i håret, eller lange varme bade hvor jeg plejer mit hår med en masse hårprodukter. Derfor har jeg gennem årene prøvet uroligt mange forskellige hårprodukter til mit hår.

I samarbejde med Rosted har jeg fået lov til at teste nogle af deres skønne hårprodukter, og det vil jeg rigtig gerne dele med jer der læser med!

Hårprodukter fra Rosted

Rosted er bl.a. kendt fra deres frisørsaloner under navnet Salon Rosted. Udviklingen af deres hårprodukter kommer fra den viden og erfaring de har fra frisørfaget. Produkterne fra Rosted bæger præg af kvalitet og miljøbevidsthed.

Det her indeholder produkterne:

  • 0% parabener
  • 0% sulfater
  • 0% salt
  • 0% MIT (et konserveringsmiddel)
  • 0% dyreforsøg

Derudover bliver alle produkterne fra Rosted produceret på en miljøbevidst og bæredygtig måde.

Hvilke hårprodukter passer til dig?

Til tørt/kruset hår:

Ultra-hydrating serien giver ekstra meget fugt og pleje til håret. produkterne tilfører ny energi og styrke til håret. Den her serie er rigtig god hvis du har et kruset og krøllet hår, da den giver ekstremt meget fugt til dit hår.

Til skadet hår:

Hvis du har et skadet hår, så skal du vælge den serie der hedder repair. Produkterne i serien har en genopbyggende og reparerende effekt, og sørger for at opbygge håret indefra, samtidig med at fugtbalancen i håret bliver genoprettet.

Til gult/afbleget hår:

Serien der hedder anti-yellow og er lavet til dig, der får bleget dit hår. Produkterne fjerner skånsomt det gule skær, der kan komme, når man får afbleget sit hår. Ved at bruge serien får dit hår et koldt/gråt look. Silvershampoo kan godt være hårdt for håret, men det gode ved serien er at den nærer og plejer håret.

Sådan bruger jeg produkterne:

Shampoo fra Rosted
Maske fra Rosted

Her er en step-by-step guide til hvordan jeg har brugt/bruger produkterne.

  1. Først vasker jeg mit hår med ultra-hydrating shampoo, så mit hår og hovedbund bliver renset for snavs, stylingprodukter og lignende. Shampoo åbner skællaget, så det er mere modtageligt overfor kur og andre produkter.
  2. Efter shampoo bruger jeg ultra-hydrating mask, som tilfører ekstremt meget fugt og pleje til mit hår. Jeg lader den sidde i et par minutter, så den får lov til at virke og trænge godt ind i håret.
  3. Herefter tørrer jeg mit hår, så det er håndklædetørt og så sprayer jeg leave-in conditoner repair i. Den plejer og genopbygger håret, så det bliver silkeblødt og skinnende at se på.

Min effekt af Rosteds hårprodukter:

Jeg har nu brugt produkterne i en uges tid, og synes allerede at jeg efter første gang kunne mærke en forskel. Der hvor jeg kan se/mærke den største forskel, er i forhold til mine krøller. De er kommet meget mere frem efter at jeg har brugt produkterne. Det er tydeligt at mit hår har fået meget mere fugt, og bliver blødt og skinnende – så hvis du har krøller, så kan jeg virkelig anbefale dig, at prøve ultra-hydrating serien!

Derudover elsker jeg når de hårprodukter jeg bruger giver mig en salon følelse. Forstået på den måde at jeg føler mit hår dufter, og er lige så lækkert, når jeg bare har vasket det herhjemme, som hvis jeg fået det ordnet hos frisøren – hvilket er virkelig virkelig positivt <3

Hvis du efter at have læst indlægget her har fået lyst til at afprøve nogle af Rosteds produkter, så kun købe dem lige her:


Hvis i gerne vil støtte op omkring mit arbejde her på bloggen, så vil jeg sætte stor pris hvis i shopper gennem disse affiliate links:

Australian Bodycare ▪️ Billigparfume ▪️ Nicehair ▪️ Beautycos ▪️ Mecindo ▪️ Matas ▪️ Hairlust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *