Hårkur fra Hairlust
Hår

Protein hårkur fra HairLust til skadet og tørt hår

// Reklame for HairLust.dk – indlægget indeholder affiliate links //

Det er efterhånden mange år siden, at jeg farvede mit hår for første gang, og som de fleste af jer nok ved, så er hårfarvning ikke det bedste, man kan udsætte håret for. Hvis du også er en af dem der farver sit hår eller ofte bruger glattejern, og andre varmeredskaber, så vil dit hår elske en hårkur engang imellem.

I samarbejde med HairLust har jeg været så heldig at modtage deres genopbyggende protein hårkur. Jeg har nu afprøvet kuren, og det vil jeg rigtig gerne dele med jer.

Genopbyggende protein hårkur

Proteiner er en utrolig vigtig faktor, for hvordan dit hår har det. Hvis dit hår mangler proteiner, vil det automatisk blive tørt, slidt og glansløst at se på. Derfor er Protein Reconstructor Hair Mask rigtig god for dit hår. Den sørger nemlig for at bevare, og genopbygge proteinerne i håret, og på den måde, slipper du får at få tørt og skadet hår.

Fordele:

  • Vegansk certificeret
  • Økologisk certificeret
  • Uden parabener, SLS/SLES sulfat og ftalater
  • Silikone-fri

Læs mere her: hårkur til tørt hår

Sådan bruger du HairLust’s hårkur:

Step-by-step:

  1. Vask dit hår med shampoo
  2. Massér kuren ind i håndklædetørt hår
  3. Lad den virke 5-10 minutter
  4. Kuren skylles ud og afslut med conditioner

Det anbefales at man bruger kuren 1-3 om måneden efter behov.

Læs også: Shampoo og conditioner til tørt og skadet hår

Personlig anbefaling:

Jeg har nu testet den genopbyggende hårkur fra HairLust, og jeg må sige, at jeg er meget overrasket over den effekt mit hår allerede har haft. Jeg har fornyligt fået lysnet mit hår hos frisøren, og derfor har det brug for lidt ekstra pleje. Det har den her kur virkelig bidraget til. Den dufter ikke er så meget, og har lidt en konsistens ligesom en fed håndcreme, men det skal man ikke tage fejl af!


Hvis i gerne vil støtte op omkring mit arbejde her på bloggen, så vil jeg sætte stor pris hvis i shopper gennem disse affiliate links:

Australian Bodycare ▪️ Billigparfume ▪️ Nicehair ▪️ Beautycos ▪️ Mecindo ▪️ Matas ▪️ Sanzi Beauty ▪️ Hairlust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *