Spa kit fra Miqura
Beauty

Her er alt hvad du skal bruge til det perfekte hjemmespa!

// Reklame for Miqura – Indlægget indeholder affilitate links fra Nicehair.dk //

Spa Kit fra Miqura

Til dig der elsker at forkæle dig selv eller andre <3

Nu er både jul og nytår ”overstået”. For de fleste er det en tid, hvor man hygger sig med familien. For nogen kan det også være en tid, med massere af travlhed og stress i forbindelse med indkøb og klargøring til jul og nytår. Derfor kan det være, at du her i januar er ekstra udkørt, og egentlig trænger til lidt selvforkælelse. Det kan også være at du bare elsker at forkæle dig selv – hvis det er tilfældet, så er det her indlæg lige noget for dig!

Spa kit fra Miqura

Miqura har i samarbejde med Nicehair.dk lavet det komplette spa kit. Æsken indeholder alt, hvad du skal bruge, til en spa dag derhjemme med massere af forkælelse.

Jeg elsker selv at gå rundt, og hygge derhjemme med ansigtsmaske, og prøve en masse forskellige masker. Derfor synes jeg, at den her æske er perfekt. Den indeholder en masse forskellige masker, og på den måde kan man prøve noget forskelligt.

Miqura Spa Kit indeholder:

Æsken indeholder 7 udvalgte masker fra Miqura.

  • Bubble Facial mask
  • Pore Refining mask
  • Lip mask
  • Eye mask
  • Hand mask
  • Hair Steam mask

Æsken fra Miqura koster lige nu 99 kr. hos Nicehair.dk

Beskrivelse af maskerne fra Miqura

Bubble Facial Mask

Masken her passer til alle hudtyper. En af ingredienserne er fibre fra trækul, som har en antibakteriel virkning på huden, og mindsker samtidig ens porer. Når masken sidder på huden er den mørk, men efter kort tid begynder den, at bobler den op, og bliver helt hvid. Den efterlader huden helt ren og blød. Den her maske er jeg personligt helt vild med pga. bobleeffekten.

Pore Refining Mask

Pore Refining masken er lavet til dig med fedtet, uren eller kombineret hud. Den renser i dybden, fjerner bakterier og urenheder i huden, samtidig med at den har en plejer din hud. Masken er virkelig lækker, og har en kølende og beroligende effekt.

Lip Mask

Læbemasken sørger for at dine læber, bliver silkebløde efter brug af masken. Masken er rigtig god, hvis du døjer med tørre og sprukne læber.

Eye Mask

Øjenmasken fra Miqura tilfører fugt og pleje under øjenene. Den indeholder collagen og jojobaolie, som modvirker at huden udtørrer, samtidig har masken en anti-age effekt, og virker kølende på huden.

Foot Mask

Masken er beregnet til fødderne, og det ligner faktisk at man har sokker på fødderne, når man bruger den. Det gode ved den er også, at du sagtens kan gå rundt, og lave alt muligt andet, mens du har dem på. Den giver fugt, og modvirker hård hud, så du får dejlig bløde fødder bagefter.

Hand Mask

Denne maske er til dine hænder, så hvis du her om vinteren døjer med tør hud på hænderne, er den her perfekt. Masken giver dig silkebløde hænder og tilfører massere af fugt.

Hair Steam Mask

Miqura’s maske til håret, er en one-step-kur, som er god til dig med tørt og skadet hår. Masken indeholder næringsstoffer som arganoil, silkeaminosyrer og proteiner, som trænger dybt ind i håret. Håret bliver dejlig blødt og lækkert bagefter, og dufter skønt.

Læs mere om alle maskerne – de kan også købes hver for sig.

Bag på alle maskerne står der hvordan man anvender masken step-by-step, hvilket jeg synes er super lækkert, så man nemt kan finde ud af hvordan de skal bruges.

Her kan du købe dit spa kit

Tak fordi du læste med. Jeg håber at indlægget var brugbart <3


Hvis i gerne vil støtte op omkring mit arbejde her på bloggen, så vil jeg sætte stor pris hvis i shopper gennem disse affiliate links:

Australian Bodycare ▪️ Billigparfume ▪️ Nicehair ▪️ Beautycos ▪️ Mecindo ▪️ Matas ▪️ Sanzi Beauty ▪️ Hairlust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *