Eyelash extensions
Beauty

Har du overvejet at få eyelash extensions?

Min erfaring med eyelash extensions:

Eyelash extensions er uden tvivl blevet min bedste ven, og jeg er sikker på at du vil eller synes det samme.

Inden jeg fik lavet eyelash extensions gik jeg længe og overvejede om det var noget for mig. Jeg kendte ikke nogle gode steder, og min største bekymring var om mine egne vipper ville tage skade.

Jeg har nu haft vipper på siden juli måned, og jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund. Jeg får typisk fyldt mine vipper op hver fjerde til femte uge og betaler 550 kr. for en opfyldning. Det er selvfølgelig lidt dyrt i længden, men jeg er så glad for det, at jeg gerne betaler 550 kr. om måneden for at have lækre, flotte og fyldige vipper.

Efter jeg har fået lavet vipper sparer jeg virkelig meget tid om morgen, og da jeg ikke ligefrem er et morgenmenneske, er det guld værd at jeg kan stå lidt senere op.

Jeg har intet negativt at sige om eyelash extensions indtil videre. For at sikre mig at mine vipper ikke tager skade bruger jeg serum til øjenvipperne, og på den måde sørger jeg for at pleje dem, til den dag jeg skal have de falske vipper af.

Eyelash extensions

Eyelash extensions er vipper, som bliver limet fast til dine egne vippehår, så øjenvipperne kommer til at se længere og mere fyldige ud. Det er enkelte hår, som gør at du får et naturligt look. Hvis vipperne er lavet ordentlig, så vil du ikke kunne mærke at de sidder på. Det gode ved eyelash extensions er, at du kan vågne op om morgenen og stadig ligne en million.

Hvad koster et nyt sæt eyelashes?

Priserne på et nyt sæt varierer fra sted til sted. Der er rigtig mange der er begyndt at tage kurser, hvor de lærer at sætte eyelashes på. Det er ofte billigere at få sat vipper på hos private, end hvis du til en uddannet vipperteknikker. Jeg vil altid sige, at det er bedre at betale lidt ekstra også være sikker på, at det er et godt sted. Eller hvert fald lave research på stedet inden du booker en tid Det sted hvor jeg får lavet vipper, koster et nyt sæt 749 kr. Da jeg skulle have lavet vipper første gang lavede jeg en del research, og de steder jeg kiggede kostede det alt mellem 700-1400 kr.

Prisen på et sæt eyelashes afhænger af hvilken klinik du får dem lavet ved, og hvilken type lashes det skal være. Single lashes er typisk billigere end volume lashes.

eyelashes inden de bliver sat på

Hvilke typer eyelash extensions findes der?

Der er flere forskellige typer af eyelash extensions, og derfor kan du selv vælge hvordan dine vipper skal se være.

Single lashes

Den mest populære type eyelashes er single lashes. Her er det enkelt hår der bliver limet til dine vipper, hvilket giver et meget naturligt look. Så hvis du er til det mere naturlige, så vil jeg anbefale at du vælger single lashes.

Flat lashes

Flat lashes minder meget om single lashes, men ser i stedet mere fyldige ud. De er en god mellemting mellem single lashes og volume lashes. Disse vipper ser tykkere ud, da vippen er flad i de enkelte hår i stedet for runde. Hvis du gerne vil have lidt mere fylde end single lashes, så er flat lashes lige noget for dig!

Volume lashes

Hvis du er vild med fylde og volumen, så er volume lashes det helt rigtige. Vipperne ligner små buketter/vifte, og bliver limet til dine egne øjenvipper. Buketterne er lettere end normalt, hvilket gør at dine egne vipper kan bære dem. Hvis du ikke har ret mange vipper, så er volumen lashes en god løsning, og giver et tæt look.

Empire lashes

Empire lashes er en ny trend blandt mange piger lige nu. Denne form for lashes er en blanding af single lashes og volume lashes. Dette look bliver lavet så der er mere fylde i den yderste del af øjet.

Hvor længe holder eyelash extensions?

Det er meget forskellige fra person til person, hvor længe dine eyelash extensions holder. holdbarheden kan variere mellem 2-6 uger alt efter hvor god du er til at passe på dem, og hvilke vipper du har fået sat på. Jeg får selv fyldt mine op ca. hver fjerde til femte uge.

De første 24 timer skal man undgå at få vand eller damp på vipperne, da det har en dårlig effekt på vipperne.

Vedligholdelse af dine lashes

Jeg sørger for at børste mine vipper hver dag, så de ser pæne ud og ikke klumper sammen. Derudover kan man købe en vippeshampoo, som renser vipperne. Det er også være med til at forlænge holdbarheden på vipperne.

Du skal så vidt muligt sørge for ikke at gnide dig i øjnene og holde dig fra produkter med olie omkring øjnene.

Hvis du bruger mascara på dine eyelash extension er det vigtigt, at det er en mascara der er beregnet til det, og at din makeup fjerner også er lavet til formålet.

Skader det dine naturlige vipper?

Eyelash extension skader ikke dine vipper, hvis du sørger for at få dem lavet et ordentlig sted. Eyelashes extensions bliver som tidligere nævnt limet til dine egen vipper, og derfor falder de af samtidig med dine vipper, når levetiden er slut. Derfor skader det ikke dine vipper.

Det er vigtigt at du ikke prøver at fjerne dine vipper selv, da det vil skade dine egne vipper, og du vil rive vipperne af før de falder af på naturlig vis.

Eyelash Extensions Odense

Jeg får mine vipper lavet hos Cocolash i Odense. Sarah der laver dem er rigtig sød, og laver virkelig et godt stykke arbejde hver gang jeg er der! Jeg kan varmt anbefalde det sted.


Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentar er du velkommen til at kontakte mig her på siden <3


Hvis du gerne vil støtte op omkring mit arbejde her på bloggen, så vil jeg sætte stor pris hvis du shopper gennem disse affiliate links:

Australian Bodycare ▪️ Billigparfume ▪️ Nicehair ▪️ Beautycos ▪️ Mecindo ▪️ Matas ▪️ Sanzi Beauty ▪️ Hairlust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *