Danish Beauty Award 2020
Beauty

Her er vinderne af Danish Beauty Award 2020

// Reklame – indlægget indeholder affiliate links //

Danish Beauty Award 2020

År 2020 har på mange måder været et anderledes år for mange. Corona har været med til at gøre 2020 til et år, man sent vil glemme. Det betød også, at dette års Danish Beauty Award var nødsaget til at blive afholdt på en anderledes måde, end vi kender det.

D. 25 september 2020 blev vinderne af Danish Beauty Award endelig fundet. Afgørelsen af Danish Beauty Award 2020 har været længe ventet, og efter flere udskydelser grundet covid-19, er kåringerne endelig blevet offentliggjort til en virtuelt prisuddeling.

Kategorier til Danish Beauty Award

I år er der 35 forskellige kategorier

Er du nysgerrig efter, at se hvem vinderne af de forskellige kategorier er, så kan du se den komplette liste og beskrivelse af dem herunder

Jeg håber, at du har lyst til at læse med <3

Danish beauty award 2020

Vinderne af Danish Beauty Award 2020

Årets Ansigtsplejeprodukt – Populær

Brand: Youth To The People

Produkt: SuperBerry Glow Dream Mask

En cremet natmaske der giver huden ny glød og massere af fugt. Masken indeholder ingredienser, der fungerer som antioxidanter. Masken skal virke natten over, og næste morgen vil huden føles blødere og frisk.

Pris: 305 kr. hos Magasin.dk


Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Detail

Brand: La Mer

Produkt: The Regenerating Serum

Hudens naturlig produktion af kollagen daler med tiden. Når kollagenniveauet bliver dårligere, så kommer fine linjer og rynker til syne. The Regenerating Serum er beriget med en masse aktive ingredienser, som virkelig giver huden en boost. Den fornyer huden, så linjer og rynkes mindskes. Serummet er til den dyre side, men resultatet er alle pengene værd.

Pris: 2.499 kr. hos Matas.dk


Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Professionel

Brand: Phytomer

Produkt: Prebioforce Balancing Soothing Concentrate

Produktet her genopretter den optimale bakterieflora i huden. Din giver ro, mindsker rødme og sørger for, at huden har den rette pH-værdi. Huden vil synes smukkere og mere jævn efter brug.

Pris: ca. 99 $ hos Phytomerusa.com


Årets Kropsplejeprodukt – Populær

Brand: Matas Striberne

Produkt: Mild Bodybutter

Vi er nok mange, der allerede kender til de populære produkter med striber fra Matas. Her er endnu en lækker nyhed. Matas Mild Bodybutter er uden parfume, og kan derfor bruges til alle hudtyper. Det er en fed creme, som gennemfugter huden, og giver en mase pleje. Den er virkelig uundværlig – især her om vinteren!

Pris: 59.95 hos Matas.dk


Årets Kropsplejeprodukt – Luksus

Brand: Nuxe

Produkt: Huile Prodigieuse Florale

Olien fra Nuxe er en skøn multifunktionel olie. Den kan både bruges på kroppen, ansigtet eller håret. Olien tilfører en masse fugt til huden, og glans til håret. Den har en skøn duft af blomster, og er virkelig uundværlig! Jeg elsker den selv.

Pris: 174.95 hos Matas.dk


Influencers’ Choice Award

Brand: Ole Henriksen

Produkt: PHAT Mask

En eksfolierende maske, som giver huden en ensartet hudtone. Den laver en kemisk peeling på huden, så det er ikke eksfolierende med korn, som mange andre eksfolierende masker. PHA trænger ikke lige så dybt ind i huden som AHA. Den er derfor god, hvis du har en lidt følsom hudtype.

Pris: 499.95 kr. hos Matas.dk


Årets Renseprodukt

Brand: The Ordinary

Produkt: Squalane Cleanser

The Ordinary Cleanser er en mild rens, som er skabt til at fjerne makeup. Den holder urenheder væk, og giver huden den fugt, som den har behov for. Rensen masseres mellem hænderne inden det påføres i ansigtet. Skyld derefter med vand og afslut med din fortrukne creme.

Pris: 79.95 kr. hos Matas.dk


Årets Hårstylingprodukt – Luksus

Brand: OGX

Produkt: Biotin Collagen Dry Shampoo

Produktet her er en tørshampoo. Som I nok allerede ved, så er tørshampoo et mirakelmiddel, hvis man gerne vil springe en hårvask over. Tørshampooen her indeholder Vitamin B7, collagen og hvedeprotein, som opfrisker håret og giver fyld og pleje.

Pris: ca. 70 kr. hos Matas.dk


Årets Hårstylingprodukt – Populær

Brand: Moroccanoil

Produkt: Dry Shampoo

Her er endnu en tørshampoo. Vi kender alle sammen Moroccanoil, og man må virkelig give dem, at det er nogle fantastiske produkter. Det gode ved den her tørshampoo, er at den kan fåes i forskellige varianter alt efter hvilken hårfarve du her. Der er både til lyst hår og mørkt hår.

Pris: 219,00 kr. hos Nicehair.dk


Årets Hårplejeprodukt – Populær

Brand: Stuhr

Produkt: Stuhr Vegan Shampoo

Stuhr har lavet en vegansk hårplejeserie bestående af en shampoo og en balsam, som er velegnet til alle hårtyper. Produkterne indeholder blandt andet vindruekerneolie, Aloe Vera og Panthenol. Det gode ved serien er at emballagen er plantebaseret og selvfølgelig, at den er vegansk.

Pris: ca. 50 kr. og kan købes i mange dagligvarebutikker.


Årets Hårplejeprodukt – Luksus

Brand: Kérastase

Produkt: Nutritive 8H Magic Night Serum

Nutritive 8H night serum er en utroligt plejende natserum til tørt og skadet hår. Den beriger håret med et kæmpe fugtboost og pleje henover natten. Håret efterlades blødt, glansfuldt men vigtigst af alt velplejet.

Pris: 219 kr. hos Beautycos.dk


Årets Forbrugerpris 2020

Brand: NAIL-KIND

Produkt: Neglelak

Neglelakken fra NAIL-KIND er lavet på op til 85 % naturlige og veganske ingredienser. De har en lang holdbarhed, og kommer i utroligt mange forskellige flotte farver.

Pris: ca. 36 kr. hos Normal


Årets Beauty Accessory

Brand: Nilens Jord

Produkt: Pure Collection

Nilens Jord Pure Collection består af en række skønne pensler og børste. Du kan både finde børste til at påføre blush og pudder med, eller pensler til dine yndlings øjenskygge.

Pris: mellem 54-189 kr. hos Matas.dk


Årets Care & Protect Pris

Brand: La Roche-Posay

Produkt: Toleriane Sensitive Let Farvet Dagcreme

Dette produkt er en let farvet creme. Den er både fugtgivende og beroligende på huden. Dagcremen giver dig et mere ensartet udtryk og reducerer den rødme, som du må have i huden.

Pris: 136,00 kr. hos Apopro.dk


Årets Grønne Pris

Brand: N.A.E

Produkt: Freschezza

N.A.E er et italiensk brand. Fokusset i N.A.E’s produkter er, at de skal være neutrale og økologiske. Produkterne giver en spa oplevelse, som alle har råd til.


Årets Danske Produkt

Brand: Lavinde Copenhagen

Produkt: Hyped Eyelash Serum

Serummet her er en vippeserum, som hjælper dig til at få lange og smukke vipper. Vipperne bliver ikke blot længere, men også voluminøse. Det sensationelle ved denne vippeserum er, at det er en første vippeserum i verden, der er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Pris: ca. 400 kr. hos Matas.dk


GOODIEBOXPRISEN 2020

Brand: Rituals

Produkt: The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel

Denne shower gel har en skøn duft af kirsebærblomst, som produktet også er opkaldt efter på japansk. Du vil opleve at den økologiske rismælk produkter er med til at gøre din hud silkeblød.

Pris: 70,00 kr. hos Rituals.dk


Årets Duft – Populær

Brand: Abercrombie & Fitch

Produkt: Authentic Man Eau de Toilette

En duft der er beriget med maskuline noter som blandt andet ingefær, peber, ruskind. Det er en rig og intens duft, som også har noter af blomster. Duften er til de mænd, som virkelig har selvtillid til at bære en meget intens parfume.

Pris: 449,00 kr. hos Nicehair.dk


Årets Duft – Luksus

Brand: Lancôme

Produkt: Idôle Eau De Parfum

En utroligt feminin duft, der består af to typer roser og indisk jasmin. Duften er til den selvsikre kvinde, der har en indre råstyrke og gå på mod. Den har noter af pære og bergamot, som giver parfumen en fantastisk duft. Parfumen passer til en meget bred aldersgruppe.

Pris: 539,00 kr. hos Nicehair.dk


Årets Nicheduft

Brand: Aerin

Produkt: Limone Di Sicilia

En skøn duft af citrus og blomster med inspiration af Siciliens smukke sollys. Den er specialudviklet gennem destillering af bergamot og liljekonval med citron, italiensk mandarin, egyptisk jasmin, centifoliarose, ambrox og egetræsmos. Det er virkelig en eksklusiv parfume, og det afspejler prisen også.

Pris: ca. 1400 kr. hos Magasin


Årets Nichepris

Brand: Augustinus Bader

Produkt: The Rich Cream

En meget luksuriøs ansigtscreme, som er til dig med tør hud. Den giver et fugtboost og beskytter mod de fri radikaler. Den indeholder blandt andet lækre ingredienser som avokado og arganolie.

Pris: ca. 1700 kr. hos Zalando.dk


Årets Serie

Brand: Filorga

Produkt: Oxygen Glow

Oxygen Glow serien er en hudplejeserie, som giver en tydelig og hurtigt virkning på huden. Både på helt almindelig hud, men også hud der har brug for ekstra glød og ensartethed.


Årets Nye Brand

Tarte

Produkterne bag branden Talte er i høj kvalitet og til ekstremt god priser sammenlignet med kvaliteten. Det er high-performance og naturlighed med gode ingredienser, og egenskaber alle kvinder foretrækker.

Tarte forhandles blandt andet hos Sephora


Årets Innovation

Brand: Bakskincare

Produkt: Day Care Oil

En naturlig og økologisk olie til ansigtet. Den hjælper til at give huden ro, samtidig med at huden bliver blødere og stærkere. Den forbedrer hudens sundhed, og reducerer rynker og fine linjer.

Pris: 349 kr. hos Bakskincare.dk


Årets Inner Beauty Award

Brand: New Nordic

Produkt: Skin Care Hyaluron Shots

New Nordic Skin Care Hyaluron Shot giver dig frisk og fornyet hud. Med alderen mindskes produktionen af både kollagen og hyaluronsyre i huden. Disse shots bidrager til gendannelsen af kollagen, så huden får det optimale fugtboost og fylde.

Pris: 146 kr. hos Med24.dk


Årets Makeupprodukt – Populær

Brand: NYX Professional Makeup

Produkt: Bare With Me Hemp Radiant Perfecting Primer

Primeren bruges i ansigtet inden makeup. Den fugter og udjævner huden, så den efterlades slikeblød og frisk. Primeren indeholder solbeskyttelse med SPF 30.

Pris: 119,96 kr. hos Matas.dk


Årets Makeupprodukt – Luksus

Brand: MAC

Produkt: Love Me Lipstick

Læbestiften fra MAC er utroligt pigmenteret. Den giver en jævn og klar farve på læberne. Læberne holder sig fugtet hele dagen, grundet indholdet af arganolie i læbestiften. Love Me Lipstick kan fåes i en masse skønne farver.

Pris: 139,96 kr. hos Matas.dk


Årets Skønhedsbehandling

Akademi for Bindevævsterapi, FIRMing Qi Fascia Instant Release Massage:

Behandlingen skaber en naturlig opstramning af både ansigtet og kroppen, hvor der samtidig er fokus på kundens livsenergi. I behandlingen arbejdes, der med blid bindevævsmassage i ansigtet for at løsne spændninger og øge elasticiteten i musklerne.

Behandlingen koster varer 80 minutter og koster 880 kr.


Årets Spa

Marienlyst Strandspa

Marienlyst Strandspa består af et 1.600 kvm stort spa med klassiske spafaciliteter og gamle badetraditioner. Spaen er beliggende i Nordsjælland og har fokus på at bringe dig tilbage til naturen. En skøn beliggenhed og lækre omgivelser til en skøn dag med afslapning og forkælelse.


Årets Salon/Klinik/Butik

Crime Passionnel, Boutique

Butikken her ligger i København, og tilbyder et udvalg af dufte i et begrænset sortiment, men fra brands fra hele verden. En lille skøn gennemført butik, hvor du får en intens oplevelse ved besøg i butikken.


Årets Kampagne

Gucci, Gucci Makeup (Lipsticks)

Her kan kampagnevideoen ses:


Årets Klassiker

Brand: Depend Cosmetic

Produkt: Depend Minilak

Depend Cosmetic har 25 års jubilæum. De har lavet en minineglelak på 5 ml. som fåes i et bredt udvalg af utroligt skønne farver. De er virkelig et must have til en rigtig god pris.

Pris: 4 for 100 kr. hos Matas.dk


Årets Ildsjæl 2020

Palle Freese, Park Styling


Choose Your Beauty by Matas 2020

Brand: Australian Bodycare

Produkt: Hair Clean Shampoo

Hair Clean Shampoo er en mild og effektiv shampoo, der indeholer Tea Tree Oil. En ingrediens som har utroligt mange gode egenskaber. Du vil opleve at dit hår og hovedbund bliver plejet og styrket. Shampooen kan bruges til alle hårtyper.

Pris: 89,95 kr. hos Australian Bodycare

Når du er noget hertil, så har du læst om alle vinderne fra Danish Beauty Award 2020. Der er en masse spændende produkter, som jeg håber du har fået et bredere kendskab til.


Er du nysgerrig efter hvem der vandt sidste års beauty awards, så kan du læse artiklen: Danish Beauty Award vindere i 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *