Danish Beauty Award
Beauty

Danish Beauty Award vindere i 2019

// Reklame – Indlægget indeholder affiliate links //

Hvad er Danish Beauty Award?

Danish Beauty Award bliver afholdt hvert år, og er en pris der uddeles til årets bedste skønhedsprodukter. Der er en række nominerede i de forskellige kategorier, hvorefter der så findes én vinder i hver kategori. Vinderne bliver fundet af et dommerpanel bestående af 13 dommere, der har hvert sit kompetenceområde.

Kategorier til Danish Beauty Award

Kategorierne til Danish Beauty Award er alt fra luksusprodukter til almindelig hverdagsprodukter til budget priser. Det er også frisør- og kosmetologprodukter. Kort sagt er det alle kategorierne indenfor beauty og skønhed.

Danish Beauty Award bliver afholdt igen til næste år i 2020 den 24. april. Til det kommende Awardshow, er der produkter repræsenteret i 27 forskellige kategorier, hvor der i 2019 var 32 kategorier.

Den mest eftertragtede pris at vinde er forbrugerprisen, da det er forbrugerne der er med til at finde vinderen blandt de udvalgte produkter.

Vinderne af de forskellige kategorier:

Årets forbrugerpris

Brand: Noble Nordic by Julia Sofia

Produkt: Lip Oil ”Freddie”

Den første vinder af Danish Beauty Award er en plejende olie til læberne fra Noble Nordic. Den er lavet i samarbejde med bloggeren Julia Sofie. Lip olien er fuld af jojoba. Den fugter læberne og blødgør dem. Olien bruges på læber der har brug for boost, og kan bruges når der lige er behov for det.

Pris: 125 kr. hos Magasin


Influencers’ choice Award

Brand: Foreo

Danish Beauty Award vinder

Produkt: UFO

Produktet fra Foreo giver en ansigtsbehandling på 90 sekunder. Det er en maskebehandling, som er en kombination af LED lysterapi med kulde- og varmeterapi og T-Sonic pulseringer. UFO’en aktiveres gennem din smartphone.

Gennem hyper-infusionsteknologi bruges der varme til at åbne porerne i huden. T-sonic pulseringerne forbedre absorberingen af de aktive ingredienser. Kulden giver en fast hus og forsegler ingredienserne.

LED-lysterapien har forskellige funktioner. Rødt lys er for anti-aging, grønt lyst er for glød og blåt lys er mod akne.

Produktet skal bruges sammen med UFO-aktiverede masker der at lavet i microfiber. De placeres på produktet og skal udskiftes ved hver behandling.

Pris: 2.199 kr. hos Matas.dk


Goodieboxprisen

danish beauty award vinder - Karmameju HERO pH solution 02

Brand: Karmameju

Produkt: HERO pH solution 02

Denne serum hjælper huden med at opretholde den naturlige pH værdi i huden. Det betyder at den hjælper med at genopbygge syrekappen. Syrekappen sørger for, at beskytte huden fra bakterier. HERO pH hjælper med at forhindre fugttab, tørhed og styrker hudens naturlige evne til at fornye og regenerere sig selv.

Pris: 179 kr. hos Nicehair.dk


Årets Hårstylingprodukt – Detail

Sachajuan dry shampoo mousse fra mates.dk

Brand: Sachajuan

Produkt: Dry Shampoo Mousse

Produktet er en mousse og har samme funktion som en tørshampoo. Den renser, opfrisker håret efterlader der skinnende og giver volumen. Moussen skal fordeles jævnt alt efter behov og fjerner rester af tidligere produkter. Dry Shampoo Moussen passer til alle hårtyper.

Pris: 147,95 kr. hos Matas.dk


Årets Hårstylingprodukt – Professionel

Brand: Bumble and bumble

Produkt: Bb. Thickening Go Big Treatment

Produktet fra Bumble and bumble bruges i forbindelse med føntørring af håret og giver fuld volumen, samtidig med at håret kommer til at se tykkere ud. Produktet er fyldt med pro-vitamin B5, som gør sundere og blødere hår. Afslutningsvis er Bb. Thickening Go Big Treatment uden parabener, sulfater og phthalater.

Pris: 210 kr hos Feelunique.com


Årets Hårplejeprodukt – Detail

Brand: Maui Moisture

Produkt: Shea Butter Hair Mask

Hårmasken fra Maui Moisture er en maske til tørt og skadet hår. Masken er baseret på shea butter, kokosolie og rig på macadamiaolie, som hjælper til med at genopbygge og pleje håret. Hårkuren skal bruges 1-2 gange om ugen alt efter hvor ødelagt dit hår er, og hvor meget ekstra pleje det har brug for. Kuren bruges efter vask med shampoo, og derefter skal den virke i minimum 5 minutter. Hvorefter man afslutter med conditioner.

Maui Moisture er en vegansk hårplejeserie.

Pris: 119,95 kr. hos Matas.dk


Årets Hårplejeprodukt – Professionel

Brand: Olaplex

Opaplex no. 4 fra Billigparfume.dk

Produkt: No. 4

Vi kender allerede Olaplex fra deres produkter no. 1, 2 og 3. Nu har de udviklet en shampoo, som er fyldt med fugtgivende ingredienser, der gør håret sundt og stærkt. Shampooen indeholder ligesom de andre Olaplex et molekyle, der linker svovlbroerne i håret. Håret vil blive fyldt med fugt og næring, og molekylet i Olaplex gør at håret bliver stærkere og sunderne.

Derudover er produktet uden sulfater, parabener og vegansk.

Pris 219,95 kr. hos Billigparfume.dk


Årets Kropsplejeprodukt – Luksus

Brand: Dr. Irena Eris

Produkt: Art Milk Euphoria, Nourishing Body Milk

Nourishing Body Milk er en nærende og fugtgivende creme til huden. Den gør huden fast og elastisk, fordi den indeholder wakame tang ekstrakt. Alt i alt er det en bodymilk som fugter og nærer huden samtidig med at den forhindre hudens ældningsprocesser. Kan anvendes både morgen og aften alt efter behov.

Pris: 230 kr. hos Frenchpharmacy.dk


Årets Kropsplejeprodukt – Populær

danish beauty award vinder - Pudderdåserne.dk Alt i en fodcreme fra nicehair.dk

Brand: Pudderdåserne.dk

Produkt: Alt i en fodcreme

Denne fodcreme fra pudderdåserne.dk hjælper mod sprukne hæle samt hård og tør hud på fødderne, samtidig med at den bekæmper lugten af sure tæer. Brug creme to gange om dagen, alt efter behov. Det er godt at brug den om morgenen, da det beskytter mod tryk og slid i løbet af dagen.

Pris: 125 kr. hos Nicehair.dk


Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Detail

Danish beauty award vinder fra Elizabeth arden Retinol ceramics capsules

Brand: Elizabeth Arden

Produkt: Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum

Disse kapsler indeholder en kombination af retinol, som bekæmper linjer og rynker, dertil indeholder kapslerne ceramider som giver fugt og reparerer hudbarrieren. Derudover hjælper de til at give huden en ensartethed, og beskytter mod irritation. Produktet påføres på afrenset hud om aftenen.

Pris: 329 kr. for 30 kapsler hos Billigparfume.dk


Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Professionel

Brand: Dermalogica

danish beauty award vinder - Biolumin-c serum fra nicehair.dk

Produkt: Biolumin-C Serum

Biolumin-c serum er en serum med C-vitamin der går ind og lysner, opstrammer og tilfører glød til huden. Fordelene ved denne serum er at den eksfolierer og reducerer hudens pigmentering, reducere rynker og fine linje. Derudover indeholder den ingredienser som hjælper med at berolige huden og bekæmpe skader af frie radikaler. Serummet bruges morgen og aften på afrenset hud efterfulgt af din ansigtscreme

Pris: 669 kr. hos Nicehair.dk


Årets Ansigtsplejeprodukt – Populær

Brand: Plasir

Plasir beautiful glow day cream 65+ fra matas.dk

Produkt: Plasir Beautiful Glow Day Cream 65+

Vinderen af årets ansigtsplejeprodukt til Danish Beauty Award er dagcremen fra Plasir der giver intens pleje så huden får sin glød tilbage. Produktet indeholder ingredienser som går ind os forbedre elasticiteten i huden samtidig med at den reducerer rynker. Derudover giver cremen god fugt og bekæmper rødme. Plasir Beautiful Glow Day Cream 65+ bruges i ansigtet hver morgen på afrenset hud.

Pris: 159,95 kr. hos Matas.dk


Årets Renseprodukt

Brand: Peter Thomas Roth

Peter thomas roth pumpkin enzyme mask fra matas.dk

Produkt: Pumpkin Enzyme Mask

Masken her er fyldt med exfolierende enzymer som fjerner døde hudceller, og giver en jævn tone og glans til huden. Produktet exfolierer huden i tre niveauer gennem AHA syre, græskar enzymer og krystaller af aluminiumoxid. Masken er perfekt til dig, hvis du har en træt og livløs hud, der trænger til boost. Produktet anvendes på afrenset hud, og skal virke i 3-7 minutter en til to gange om ugen.

Pris: 499,95 kr. hos Matas.dk


Årets Makeupprodukt – Luksus

danish beauty award vinder - Glowpowder fra nicehair.dk

Brand: Glamglow

Produkt: Glowpowder

Glowpowder er en palette af highlighterer som er pigmenteret, så den fanger lyset på en sådan måde at den minimere urenheder og udjævner din hud. Glowpowder er egnet til alle hudtyper og er fri for parabener, phthalatfri og sulfatfri.

Pris: 269,95 kr. i Matas.dk


Årets Makeupprodukt – Populær

Brand: The Makeup Library

Produkt: Serum Foundation Soft Focus

Denne serum er en foundation der føles let på huden. Den sørger for at dække de urenheder, der måtte være på huden, og efterlader ikke huden fedtet, som andre foundations har en tendens til. Produktet indeholder ingen parabener, og kan købes i 6 forskellige farver.

Pris: 67 kr. hos Normal.


Årets Herreprodukt

Brand: Vichy

Vichy Homme Hydra Cool+

Produkt: Vichy Homme Hydra Cool+

Dette er en ansigtsgel fra Vichy, som har en frisk og kølende effekt på huden samtidig med at den tilfører fugt i huden. Den absorbere hurtigt og holder i op il 48 timer. Gelen kan anvendes på alle hudtyper, og sensitiv hud. Den er let at påføre og absorbere hurtigt ind i huden.

Pris: 119,95 kr. hos Mecindo.dk


Årets Herreduft

Brand: Parfums De Marly

Produkt: Parfum de Marly Percival

Duften fra Parfums De Marly er frisk, sensuel og sofistikeret. Parfumen har en stærk karakter og duften har en dybde, der meget forførende og mandig.

Pris: 1.645 kr hos Magasin


Årets Dameduft

Brand: Clean

Clean fresh linens fra billigparfume.dk

Produkt: Fresh Linens

Clean er kendt for deres friske, lækre og naturlige dufte. Fresh Linens skal minde dig om duften af nyt sengetøj, og de dage hvor du ligger i sengen med vinduet åben mens solen skinner ind i rummet. Alt i alt skal duften give dig en fornemmelse af afslappethed og ro.

Pris: 289 kr. for 30 ml. hos Billigparfume.dk


Årets Nicheduft

Brand: 2787 Barcelona Perfumes

Produkt: #HASHTAG

Parfumen fra 2787 er lavet til det digtale menneske, som både blogger og instagrammer, hvilket også er derfor parfumen er navngivet #HASHTAG. Alle duftene er håndlavet i Barcelona.

Pris: 1.090 kr hos Magasin


Årets Serie

Brand: La Biosthetique

Produkt: Homme

Homme serien er til mænd med store forventninger til deres daglige plejerutine. Produkterne er af høj kvalitet. Serien består af tre kategorier: Hud- og hårpleje, barbering og pleje og til sidst styling.


Årets Innovation

Brand: Etat Libre d’Orange

Produkt: Les Fleurs du Déchet/ I AM TRASH

Årets innovation til Danish Beauty Award er en parfume til både mænd og kvinder. Det specielle ved den er, at den er fremstillet af gammelt affald fra parfumeindustrien. Duften afspejler en kombination af blomster, træ og frugter.

Pris: 699 kr. for 50 ml hos Blossom.dk


Årets Nye Brand

Brand: The Ordinary

The Ordinary er et canadisk mærke som har fokus på effektive ingredienser, enkelthed og lave priser. Hvert produkt indeholder en til to ingredienser i høj koncentration, som har hver sin effekt på huden. Produkterne er enten serum eller olier og skal derfor kombineres med andre produkter for at du får en komplet hudpleje.

Mærket kan bl.a. forhandles hos Feelunique.com


Årets Nichepris

Brand: Rosalique

Produkt: Rosalique 3 in 1 Anti-redness

Denne 3-i-1 creme er god til sensitiv og sart hud, som har en tendens til rødme. Cremen har en grøn farve der bliver hudfarvet, når den kommer på huden og derefter dæmpes rødmen i huden. Roseliques anti-redness creme har solfaktor 50. Cremen bruges om morgenen og fordeles i ansigtet.

Pris: 399 kr. hos Beautycos.dk


Årets Grønne Pris

Brand: Mádara

Mádara antioxidant energizer booster ampoules

Produkt: Antioxidant Energiser Ampoules

Antioxidant Energiser Ampoules er ampuller, som giver huden glød. Ampullerne er proppet med antioxidanter, Vitamin E og provitamin A. Huden bliver dagligt udsat for påvirkninger der har en negativ effekt på huden, men disse ampuller går ind og beskytter huden for disse påvirkninger. Produktet anvendes både morgen og aften og skal smøres i ansigtet inden dag- eller natcreme.

Produktet er uden parabener, glutenfri og vegansk.

Pris: 209,95 for 10 x 3 ml. hos Mecindo.dk


Årets Danske Produkt

danish beauty award vinder - Lipstick fra Nilens Jord

Brand: Nilens Jord

Produkt: Lipstick

Læbestifterne fra Nilens Jord er lavet i mange forskellige farver. Konsistensen er cremet og nem at fordele på læberne. Læbestifterne indeholder jojoba oile, som er med til at give læberne fugt. Produktet er allergicertificeret og indeholder hverken parfume eller parabener.

Pris: 165 kr hos Nicehair.dk


Årets Care & Protect Pris

Brand: Bioderma

Danish beauty award vinder - Bioderma Atoderm SOS spray

Produkt: Atoderm SOS Spray

Atoderm SOS Spray er til hud der klør. Sprayen lindre kløen på et minut og er perfekt til sart, tør og irriteret hud. Den kan anvendes af alle, både små børn og voksne. Produktet til sprayes på det irriteret område med 20 cm afstand og virker op til 6 timer.

Pris: 94,95 kr. for 50 ml. hos Mecindo.dk


Årets Beauty Accesory

Brand: Dyson

Produkt: Airwrap

Vinderen af Årets Beauty Accesory til Dansh Beauty Award er hårstyleren fra Dyson. Airwrap hårstyleren tørrer og sætter dit hår på samme tid. Den har 3 hastigheder og 4 varmeindstillinger. Hårtørreren har en varmebeskyttende effekt, der sørger for at regulere temperaturen, så håret ikke tager skade under stylingen. Derudover har Dyson Airwrap 6 ekstramoduler.

Pris: 3.995 kr. hos Elgiganten


Årets Skønhedsbehandling

Brand: Pure Senses

Produkt: Pure Face Intensive Treatment

Årets Skønhedsbehandling til Danish Beauty Award er ansigtsbehandlingen fra Pure Senses. Det er en luksusbehandling med intensiv hudpleje. Behandlingen består af en frugtsyremaske efterfulgt at en hydrerende maske med Aloe Vera og grøn te, aktiv serum, massage og nærende creme. Afslutningsvis gives der nakke og skuldermassage med varme olier og tilsidst gives fod-zoneterapi. Varighed 90 minutter.

Pris: 1.295 kr.


Årets Salon/Klinik/Butik

Brand: Beauty Avenue – Spa & Brow Bar

Hos Beauty Avenue sælges der økologiske skønhedsprodukter derudover er det også en spa og brow bar. De tilbyder også en lang række forskellige skønhedsbehandlinger – alt fra ansigtsbehandlinger og manicure til spray tan.

Beauty Avenue


Årets Spa

Brand: Marienlyst Strandspa

Dette sted er til dig der har brug for afslapning i lækre omgivelser. Marienlyst Strandspa rummer 1.600 kvm, som er fyldt med spafaciliteter og gamle badetradtioner. Derudover tilbyder de 10 forskellige spabehandlinger som er speacialudviklede og udføres med bl.a. produkter fra det danske brand Karmameju. Hos Marienlyst Strandspa er der både mulighed for dagspa, men også spaophold med overnatning. Alle spa- og hotelgæster har adgang til fitness og yogafaciliteter.


Årets Inner Beauty Award

Brand: New Nordic Healthcare

New nordic hair volume

Produkt: New Nordic Hair Volume

Hair Volume fra New Nordic er et kosttilskud til håret. Kosttilskudet er baseret på æbleekstrakt og phytocyanidiner der bidrager til hårvæksten. Produktet indeholder også biotin, som hjælper med at bevare en sund vækst af håret og volumen. Da produktet er af høj koncentrat, anbefales der at doseringen er 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid. Hair Volume er glutenfri og fri for mælkeprodukter.

Pris: 353,95 for 90 tabletter hos Mecindo.dk


Årets Klassiker

Brand: MAC Cosmetics

Produkt: Prep + Prime Fix+

Prep + Prime Fix er en ansigtspray der tilfører fugt til huden og fiksere din makeup. Den fungerer lidt ligesom en skintonic. Den er fyldt med vitaminer og mineraler, så huden bliver frisk at se på.

Pris: 174,95 kr. for 100 ml. hos Matas.dk


Årets Ildsjæl

Lill-Britt Myhlenfordth Reffstrup

Nimb Wellness

Årets ildsjæl gives til en person der virkelig brænder for skønheds- og kosmetikbranchen. Personen gør en ekstra indsats i eller for branchen i såvel Danmark som i udlandet.

Stort tillykke til Lill-Britt Myhlenfordth Reffstrup der vandt prisen til Danish Beauty Award 2019.

Der tages forbehold for løbende prisændringer.


Dette indlæg indeholder affiliate reklamelinks fra Billigparfume.dk, Nicehair.dk, Matas.dk, Mecindo.dk & Feelunique.com

Tak fordi du læste med, og skriv endelig en kommentar hvis der er nogle spørgsmål <3

Flere indlæg: Hår, Hudpleje & Beauty


Hvis du gerne vil støtte op omkring mit arbejde her på bloggen, så vil jeg sætte stor pris hvis du shopper gennem disse affiliate links:

Australian Bodycare ▪️ Billigparfume ▪️ Nicehair ▪️ Beautycos ▪️ Mecindo ▪️ Matas ▪️ Sanzi Beauty ▪️ Hairlust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *