Mirakelproduktet mod tør hud fra Weleda
Hudpleje

Creme til tør hud – se effekten her

// Reklame for – indlægget indeholder affiliate links //

Døjer du med også tør hud?

Jeg har næsten altid tør hud uanset hvilket tid på året det er. Om vinteren døjer jeg med ekstra tør hud på hænderne, og ofte er det så slemt at min hud sprækker – er der andre der kender til det? Jeg er derfor storforbruger af læbepomade, håndcreme og body lotion hele året rundt. For hvem vil ikke gerne have blød og lækker hud?

Derudover tænker jeg at der er mange i den her tid, som måske har lidt ekstra tør hud på hænderne, nu hvor vi vasker hænder oftere, og hvor håndspritten bliver brugt flittigt.

Jeg har testet Skin Food serien mod tør hud fra Weleda, og det vil jeg gerne dele med jer i indlægget her.

Creme til tør hud: Skin Food fra Weleda

Skin Food serien mod tør hud fra Weleda

Weleda Skin Food Creme

Cremen her er en allround-creme til steder på kroppen, der har brug for ekstra fugt. Den er utrolig god til tørre område som på hænderne, albuerne, fødderne eller andet. Med andre ord er det ikke grænser for hvordan cremen kan bruges. For at få det bedste resultat bør cremen bruges flere gange om dagen på det område, som trænger ekstra fugt og pleje.

Allround-cremen hjælper med at reparere huden, så den føles smidig og gennemfugtet efter brug. Og vandt blandt andet prisen for Året Hudpleje i 2017.

Den er baseret på naturlige ingredienser og er dermatologisk testet, hvilket betyder at produktet ikke indeholder farvestoffer eller konserveringsmidler.

Skin Food Creme fåes i både 30 ml og 75 ml.

Vejl. pris for 30 ml: ca. 75,00 kr*

Køb den her

Vejl. pris for 75 ml: ca. 105,00 kr*

Kan købes her

Læs også: Australian Bodycare mod bumser og uren hud

Weleda Skin Food Body Butter

Produktet her er en plejende creme til kroppen. Den sørger for at holde huden fugtig, så man undgår udtørring. Den absorberes hurtigt ind i huden. Cremen har en tyk konsistent, og en dejlig frisk duft af lavendel og citrus.

Den er ligesom allround-cremen baseret på naturlige ingredienser, og indeholder blandt andet kakao- og sheabutter. Begge ingredienser er kendt for at have utroligt gode egenskaber i forhold til fugt og pleje.

Body Butter fra Skin Food serien er beregnet til alle hudtyper, men særligt god, hvis du døjer med tør hud på kroppen. Den kan bruges som en almindelig body lotion alt efter dit behov, og sørger virkelig for at du slipper for tør og kedelig hud.

Skin Food Body Butter fåes i 150 ml.

Vejl. pris ca. 149,00 kr*

Kan købes her

Weleda Skin Food Lip Balm

Der er ikke noget værre end tørre og sprukne læber. Det gør både ondt, og så er det bare utrolig irriterende.

Skin Food Lip Balm kan være din redning. Det er en læbepomade beregnet til tørre og ømme læber. Det betyder altså at den sørger for, at du slipper for at gå rundt med tørre læber.

Læbepomaden er lavet af olier fra lavendel, som hjælper til at give næring til læberne, og virker fugtbevarende. Derudover duftet Skin Food Lip Balm af citrus og lavendel, ligesom de andre produkter fra serien.

Den bør virkelig være et must have, så du slipper for at gå rundt med tørre og irriteret læber. Derudover er den ligesom allround-cremen, perfekt lige at have med i tasken, når du er på farten.

Skin Food Lip Balm fåes i 8 ml.

Vejl. pris ca. 69,00 kr*

Kan købes her

*Der tages forbehold for løbende prisændringer

Creme til tør hud – sådan er effekten

Jeg har nu afprøvet Skin Food serien fra Weleda, som er en creme til tør hud. Wow – jeg er virkelig overrasket over hvor god en effekt jeg har haft af produkterne på så kort tid.

Herunder kan i se et før/efter billeder fra brug af Skin Food cremen. Jeg håber at i også kan se, og fornemme hvor bløde og lækre mine hænder er, når jeg har brugt cremen.

Nogle gange har jeg ekstremt tør hud på kinderne, og derfor har jeg også afprøvet creme på kinderne, med god effekt. Jeg var lidt bange for at den ville være for fed, men den følelse havde jeg ikke efterfølgende.

Inden brug af Skin Food creme mod tør hud
Før brug af Skin Food Creme
Efter brug af Skin Food creme mod tør hud
Efter brug af Skin Food Creme

Læs også: Månedens favoritprodukter: Marts

Udover cremen jeg har brugt på mine hænder, har jeg Skin Food Body Butter brugt hver gang jeg har været i bad. Jeg sørger altid for at smøre min krop ind i creme efter bad. Mit problem er altid, at jeg synes min hud bliver tør kort tid efter cremen er suget ind. Jeg kan dog tydeligt mærke forskel på min hud, når jeg har brugt Skin Food Body Butter frem for en almindelig bodylotion. Det er den ultimative creme til tør hud!

Jeg har slet ikke tør hud på samme måde længere, og dagen efter jeg har brugt den føles min hud stadig blød og smidig. Jeg ELSKER virkelig de her produkter fra Weleda – det er der ingen tvivl om!

I og med at Skin Food produkterne indeholder naturlige ingredienser afspejles det også i duften på serien. Duften er meget naturligt, og frisk – på ingen måde syntetisk, hvilket jeg synes er en kæmpe plus.

Alt i alt kan jeg uden tvivl anbefale produkterne, og især Skin Food Creme. Den er en perfekt creme til tør hud. Især i disse tider, hvor vi vasker hænder og bruger mere sprit end normalt.


Brænder du inde med spørgsmål omkring produkterne er du velkommen til at skrive en kommentar herunder <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *