Redskaber til balayage
Hår

Inspiration til ny balayage hårfarve

Kender du til farveteknikken balayage? Har du haft den samme hårfarve længe, og trænger til forandring?

Jeg elsker selv at tage til frisøren, og blive forkælet, men mit evige problem er altid, at jeg ikke kan beslutte mig for, hvad jeg skal have lavet. Dette resulterer oftest i mange timers søgen på instagram og google, for at finde inspiration. For hvem vil ikke have den lækreste hårfarve?

Mine kriterier til valg af hårfarve:

For mig er det vigtigt at min hårfarve er:

  • Nem at vedligeholde
  • Aldrig ensfarvet
  • En farve der giver spil/reflekser i håret
  • Så tæt på et naturlige look som muligt

Lige nu er jeg inde i en periode, hvor jeg elsker farveteknikken balayage.

Hvad er balayage?

Ved balayage er farven ved hovedbunden oftest mørkere end spidserne. Grundidéen bag balayage er, at det skal se naturligt ud med tilfældigt spil i håret, så det ligner, at det er solen der har bleget håret.

Når frisøren laver balayage i dit hår bliver farven ”malet” direkte på håret i fri hånd. Dette gøres i stedet for at lave de traditionelle skarpt opdelte striber med enten hætte eller folie. På den måde får man et mere naturligt look, og overgangen af det farvede hår ses ikke lige så tydeligt.

Balayage tilpasses altid den enkelte persons hår, som også gør at to resultater ikke kan laves 100 % ens. Det gode ved balayage er også, at det er en farveteknik, som gør at man ikke behøver at farve håret lige så ofte.

Balayage Odense:

Balayage kan efterhånden laves af mange frisører, og det er en farveteknik, som er blevet utrolig populær. De meget flotte resultater, er lavet af en frisør i Odense, der hedder byholst. For at være sikker på, at frisøren kan lave lige præcis det du har i tankerne, er det altid en god ide enten at ringe til dem, eller tage en tur forbi frisøren inden du booker en tid.

Jeg har i dette indlæg samlet nogle af mine absolutte favoritter, som de har lavet hos byholst.

Balayage
Balayage i naturligt blond hår
balayage i mørkt hår
Naturlig balayage

Hvad koster det at få balayage?

Der er forskellige faktorer der spiller ind, når prisen vurderes. Hvis du har langt og tyk hår, er det dyrere at få lavet balayage i dit hår, end hvis du har kort og tynd hår. Så det variere meget hvad prisen er. Mange frisører laver prislister hvor de oftest skriver en ”fra” pris, så man sådan ca. ved hvilken prisleje behandlingen ligger i.

Er farveteknikken bedst til langt hår?

Som tidligere nævnt er det gode ved balayage, at det er en farveteknik som tilpasses fra hår til hår. Det betyder at du ikke nødvendigvis skal have en hårlængde ned til ryggen, men at man også kan lave teknikken i et kortere hår. Det skal dog pointeres, at det flotteste resultat opnåes i langt hår.

Skader balayage håret?

I og med at det er afblegning man bruger til at lysne spidserne, vil det være hårdt for håret. Derfor er det vigtigt, at man altid holder sig fra hjemmefarvning, og i stedet får en uddannet frisør til at gøre det.

Mange frisører er begyndt at bruge et produktet der hedder olaplex i forbindelse med afblegning, hvilket gør, at det ikke bliver lige så ødelagt i processen.

Som udgangspunkt er det dog bedst at have sundt hår, når der skal arbejdes med afblegning. Sundt hår kan opnåes på mange måder eksempelvis ved hjælp af kosttilskud til håret.

Tak fordi du læste med – skriv endelige en kommentar til indlægget hvis du har nogle spørgsmål <3


Hvis du gerne vil støtte op omkring mit arbejde her på bloggen, så vil jeg sætte stor pris hvis du shopper gennem disse affiliate links:

Australian Bodycare ▪️ Billigparfume ▪️ Nicehair ▪️ Beautycos ▪️ Mecindo ▪️ Matas ▪️ Hairlust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *