Australian bodycare
Hudpleje

Australian Bodycare mod bumser og uren hud

// Reklame – indlægget indeholder affiliate links //

Døjer du med bumser og uren hud? og er du træt af at hudplejeprodukter skal koste en formue? Dette problem tror jeg mange kender til, inklusiv mig selv, og derfor tror jeg at indlægget her vil være brugbart for lige netop dig!

Hudpleje fra Australian Bodycare

Australian Bodycare har lavet en produktserie til ansigtet, som bekæmper bumser, hudorme, tør hud og andre former for hudproblemer. Det gode ved produkterne er at de indeholder Tea Tree Oil, som virker antibakterielt. Derudover er produkterne uden parabener og dermatologisk testet.

Hvad består Australian Bodycare face-serien af?

  1. Ansigtsvask – fjerner overskydende fedt fra hudens porer
  2. Face tonic – renser huden ned i porerne.
  3. Ansigtscreme – vedligeholder hudens naturlige balance samtidig med at man får en antibakteriel overflade.
  4. Ansigtsmaske – eksfolierende dybderens.
  5. Spot stik – ”førstehjælp” til urenheder.

Serien koster 499 DK, men produkterne kan også købes hver for sig, hvis man ikke er interesseret i hele produktserien på én gang.

Anvendelse af face-serien fra Australian Bodycare:

Anvendelse af produkterne skal ske både morgen og aften, hvor man starter med ansigtsvasken, face tonic og slutter af med ansigtscremen.

Step 1. Ansigtsvask
Man starter med at fordele ansigtsvasken rundt i ansigtet i runde bevægelser, derefter skyldes af med lunkent vand. Det er vigtigt at man undgår af bruge produktet i området omkring øjnene.

Step 2. Face tonic
Til at fordele produktet i ansigtet bruges en vatrondel og derefter stryges den rundt på huden, også gerne ned på halsen.

Step 3. Ansigtscreme
Ved sidste step smøres ansigtscremen rundt i ansigtet i cirkulere bevægelser. Når du anvender ansigtscremen er det vigtigt, at dine hænder er rene så du ikke smøre skidt rundt i ansigtet.

Australian Bodycare’s ansigtsmaske bruges 1-2 gange om ugen. Den skal sidde i ca. 10 minutter og derefter vaskes masken af med Australian Bodycare ansigtsvask og afslutter med ansigtscreme. Masken virker dybderensende og eksfolierer huden så døde hudceller fjernes og forbygger urenheder i huden.

Spot sticken bruges på områder, hvor du enten har en bums eller en begyndende bums. Derefter bekæmper den bakterierne, og sørger for at porerne lukkes. Derudover virker den også kløestillende og kølende.

Hvad er Tea Tree Oil?

Tea Tree Oil er et naturprodukt mod hudproblemer. Oliens vigtigste egenskab er at den modvirker bakterier, hvilket også gør den så effektiv i bekæmpelsen af hudproblemer. Produkterne fra Australian Bodycare indeholder Tea Tree Oil, derfor er de gode til at bekæmpe bumser og uren hud, samtidig med at tilføre fugt til huden.

Anvendelse af Tea Tree Oil:

Tea Tree Oil kan bruges på hele kroppen. Det er dog vigtigt at pointere at 100 % Tea Tree Oil ikke må anvendes ufortyndet på huden. Olien må kun bruges på huden, og ikke indtages.

Hvis du er interesseret i at købe produkterne eller bare ønsker at læse mere om produkterne fra Australian Bodycare, kan du bruge linket nedenfor.

Australian bodycare

Hvis du gerne vil støtte op omkring mit arbejde her på bloggen, så vil jeg sætte stor pris hvis du shopper gennem disse affiliate links:

Australian Bodycare.dk ▪️ Billigparfume ▪️ Nicehair ▪️ Beautycos ▪️ Mecindo ▪️ Matas ▪️ Sanzi Beauty ▪️ Hairlust

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *